Inloggen of registreer
 
 
  • Inloggen of registreer
  • Inspiratie voor en door interieurliefhebbers
  • Shoppen bij 100+ winkels en merken op één plek
  • Dagelijks nieuwe tips & trends
7 manieren om van het toilet een eyecatcher te maken

geschreven door laura_

7 manieren om van het toilet een eyecatcher te maken

Het toilet wordt vaak een beetje vergeten op interieurgebied. Het is het kleinste kamertje in huis, maar toch komen jij en je gasten er regelmatig. Waarom maak je dan juist van het toilet niet een leuke eyecatcher!

Opvallend tegelwerk
Een manier om het toilet op te pimpen is door simpelweg het tegelwerk opnieuw te doen. Waar de meeste toiletten nog altijd standaard wit zijn, kun je het net even anders doen en bijvoorbeeld voor een kleur gaan of een motief.

Een gek behangetje
Als je het tegelwerk een te rigoureuze stap vindt, probeer dan een apart behangetje. Vaak is alleen de onderste helft van het toilet betegelt dus het bovenste gedeelte kan prima behangen worden.

behang wc Bron: Stijlidee

Sanitair
Ga je het wat groter aanpakken? Vervang dan ook het sanitair voor iets nieuws. Denk aan de huizen van je vrienden en kies iets dat je eigenlijk nooit ziet, zoals een zwarte wc of kraan.

Kunst in de wc
Het toilet is juist een plek waar je even stil zit dus waarom zou je er niet iets moois ophangen om naar te kijken? Een mooi kunstwerk is zeker geen overbodige luxe op het toilet. Zelfs een hele gallery wall kan goed uitpakken.

gallery wall wc Bron: Honestly WTF

Een fancy spiegel
Wat zeker niet mag ontbreken in het toilet is een mooie spiegel. Zo kunnen je gasten altijd even checken of hun haar nog goed zit.

Verlichting
Wat voor verlichting heb je eigenlijk op de wc hangen? Daar denk je misschien nooit over na, maar net als in alle andere kamers kan op het toilet ook aandacht besteed worden aan stijlvolle verlichting.

toilet verlichting Bron: DXV

Kleine details
Naast de grote veranderingen kun je ook aandacht besteden aan de kleine details. Een gekke toiletrolhouder of een industrieel wc slot zijn minimale toevoegingen met een groot effect.

Zie ook:
-4 manieren om tropisch behang toe te passen in de slaapkamer
-Slechte nachtrust? Deze 5 planten zorgen ervoor dat je beter slaapt
-8x de mooiste minimalistische interieurs van Pinterest