Inspiratie

 
 

Shoppen

 
 

meer...

Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Deze maand gratis bezorging vanaf €40
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND 
  • Shop 400+ merken
Inspiratie

7 tips om je toilet te pimpen

geschreven door Julia
7 tips om je toilet te pimpen

Omdat het toilet het kleinste kamertje in huis is, is de kans groot dat je vergeet om aandacht te besteden aan het interieur ervan. Het gevolg is dat je toilet kleurloos en standaard is. Dat is jammer, want ondanks dat het zo'n kleine ruimte is, kun je er echt wat leuks van maken. Wij geven je 7 tips om je toilet te pimpen!

1. Behang de muren

Behang is heel bepalend voor de sfeer van een ruimte. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een bijzondere kleur of een leuke print voor in het toilet. Met een drukke print kan de ruimte wel kleiner aanvoelen, dus denk goed na over wat je wilt bereiken met het behang.

Bron: decoholic

2. Hang een nieuwe lamp op

De intensiteit van het licht in je toilet kan erg bepalend zijn, vooral wanneer je geen daglicht in je toilet hebt. Wanneer je lamp feller of minder fel is, kan er een hele andere sfeer ontstaan in je toilet. Behalve dat je kunt spelen met de intensiteit van het licht kun je er ook voor kiezen om een nieuwe lamp op te hangen. Kies bijvoorbeeld voor een opvallende vorm. Je lamp kan de eyecatcher van het toilet zijn.

Bron: estliving

3. Hang een plank op

Als je toilet wat kaal aanvoelt of als je een plek mist om je spullen kwijt te kunnen, kan je ervoor kiezen één of meerdere planken op te hangen. Het ziet er aangekleed uit en je kunt je spullen kwijt of leuke accessoires neerzetten.

4. Zet wat plantjes neer

Als je toilet vrij kleurloos is, kunnen plantjes daar verandering in brengen. Let wel op dat wanneer je een toilet zonder daglicht hebt, je planten kiest die overleven in donkere ruimtes.

Bron: jayadores

5. Hang een (nieuwe) spiegel op

Spiegels kunnen een ruimte groter laten lijken dus zijn ze ideaal voor het toilet. Als je al een spiegel hebt hangen, kun je er ook voor kiezen een spiegel in een andere vorm op te hangen. Zo ziet je toilet er net even anders uit.

Bron: garvinandco

6. Hang een lijst aan de wand

Wanddecoraties kunnen je toilet opleuken. Je kunt bijvoorbeeld een mooie foto aan de muur hangen maar ook een gave afbeelding doet wonderen.

Bron: myscandinavianhome

7. Leg een leuke badmat op de vloer

Een badmat is fijn voor je voeten en als hij een leuke print of een vrolijke kleur heeft, fleurt hij je toilet helemaal op.

Bron: amberinteriordesign

Zie ook:
-Inspiratie: badkamers met metalen douchewanden en opvallende tegels
-6x roze in de badkamer
-Zo geef je je badkamer interieur een simpele upgrade

 
 
Slaapkamer

Met deze tips slaap jij voortaan als een roosje

geschreven door Lynn
Met deze tips slaap jij voortaan als een roosje

Slaap is een groot onderdeel van ons leven. Daarom is het belangrijk dat we alles halen uit deze kostbare uren. Veel verschillende factoren spelen hierin mee: een goed matras, ritme en een fijne slaapkamer. Ieder mens slaapt anders en wat je partner helpt om goed te slapen hoe...

meer...