Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Trends

7x prachtige interieurs met de trendkleur steenrood

geschreven door Julia
7x prachtige interieurs met de trendkleur steenrood

In steeds meer interieurs zien we de kleur steenrood opduiken. Deze prachtige warme kleur is perfect voor de herfst en winter omdat het zorgt voor een knus gevoel. Je kunt de kleur overal in huis toepassen. Ben je fan van steenrood maar kan je nog wel wat inspiratie gebruiken? Ik verzamelde een aantal mooie Binnenkijkers!

steenroodBron: landlevenjudith via HomeDeco Binnenkijken

Kleurcombinaties met steenrood

Steenrood lijkt een vrij lastige kleur om te combineren, maar je zult versteld staan van de combinaties die je kunt maken. Kijk bijvoorbeeld eens naar de combinatie met het zachtgele dekbedovertrek hieronder. Een unieke combinatie die je niet vaak ziet, maar die prachtig kan zijn. Daarnaast zijn blauw, groen en blauwgroen ook een schot in de roos. Wil je het geheel wat zachter houden, ga dan voor roze. Wees ook vooral niet bang om te experimenteren met kleurcombinaties.

steenroodBron: landlevenjudith via HomeDeco Binnenkijken

steenroodBron: machs via HomeDeco Binnenkijken

Verschillende tinten steenrood

Als je op zoek gaat naar steenrode accessoires, behang of verf zal je merken dat er veel verschillende tinten zijn. Zo heb je steenrode tinten die wat meer naar oranje neigen en die meer naar rood neigen. Ook is er verschil tussen de verzadiging van de kleur. De ene kleur is voller dan de andere. Het hangt van de rest van je interieur af welke tint het beste bij jou thuis past. Zoals je hieronder ziet kun je ook verschillende steenrode tinten combineren.

steenroodBron: thuisbijmij via HomeDeco Binnenkijken

steenroodBron: bijkimenmilainhuis via HomeDeco Binnenkijken

Steenrood toepassen

Steenrood is best aanwezig als je deze aanbrengt op de hele wand. Als je dit wat te veel van het goede vindt, is een leuk alternatief om slechts een cirkel aan te brengen. Bijvoorbeeld met verf of een muurcirkel. Je kunt natuurlijk ook een deel van de wand schilderen waarbij je het lambrisering idee krijgt. Tot slot kun je ook alleen een aantal steenrode meubels of accessoires verwerken in je interieur.

steenroodBron: charisathome via HomeDeco Binnenkijken

steenroodBron: charisathome via HomeDeco Binnenkijken

Zie ook:
-3x prachtige kleurcombinaties met roestbruin
-De nieuwste kleurtrend voor 2021: jewel tones
-6x kleurcontrasten die helpen bij het inrichten van jouw interieur

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...