Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Inspiratie

8 originele manieren om je foto's en prints tentoon te stellen

geschreven door Rosa
8 originele manieren om je foto's en prints tentoon te stellen

Het blijft een dingetje; je wilt je kale muur opvrolijken, maar je weet niet goed hoe. Waar wij eerder al schreven over hoe je de perfecte fotowand creëert (klik hier) en dé tips en tricks om al jouw favoriete foto's en prints het best op te hangen (klik hier), hebben wij nu 10 originele manieren om je foto's en prints op te hangen. Zo stel je je favoriete plaatjes tentoon én vrolijk je meteen je saaie muur op, handig!

1. Hoe groter, hoe beter

Oversized foto's en prints doen het fantastisch in huis! Kies een of meerdere grote foto's en/of prints en zet deze op de grond, schuin tegen de wand aan. Dit is een ideale oplossing als je een speels effect in huis wilt, maar ook als je (nog) geen gaten in de muur mag of wil boren.
Bron: Loft

2. Gebruik 'onzichtbare' wandplanken

Vul je muur met een aantal wandplanken in dezelfde kleur als de muur. Hierdoor wordt de aandacht direct naar je foto's en prints getrokken, Deze planken vul je met ingelijste foto's en prints. Het effect is extra leuk als je verschillende lijstjes gebruikt.
Bron: Stylizimo

3. Gebruik een waslijn en knijpers

Een makkelijke maar leuke manier om je favoriete prints en foto's tentoon te stellen is door gebruik te maken van een waslijn en een stel knijpers. Schaf een waslijn aan, natuurlijk in een kleur aan die mooi bij je interieur past. Je kunt er ook voor kiezen om een stevig touw te spannen. Hang vervolgens je foto's en prints op door middel van wasknijpers, et voilá, je bent klaar.
Bron: Decordots

4. Hang ze aan clipboards

Dit geeft niet alleen een grappig effect, het is ook nog eens superhandig voor iemand die z'n decoratie snel zat is. Je kunt de prints namelijk snel en gemakkelijk wisselen. Hang de clipboards aan de wand en klem je favoriete prints ertussen, succes gegarandeerd!


Bron: Ikea

5. Gebruik enkel de clips

Je kunt natuurlijk ook alleen de klemmetjes van een clipboard gebruiken. Dit geeft een speelser effect dan de complete clipboards. Dit handige kantoorartikel is dus naast functioneel ook super handig ;)!
Bron: Anna Malmberg

6. Gebruik een metalen rooster

Dit is ook al zo'n handige manier voor de wispelturige interieurliefhebbers onder ons. Schaf een metalen rooster aan, koop wat leuke klemmetjes en maak een collage van verschillende foto's en prints. Je kunt de collage zo vaak aanpassen als je wilt.
Bron: Formelle design

7. Werk in laagjes

Als je de prints op een wandplank, dressoir of tafeltje tentoonstelt is het leuk om de prints ietsje over elkaar heen te zetten in plaats van recht naast elkaar. Zo werk je als het ware in laagjes. Dit staat heel stylish en nonchalant.
Bron: Urban Outfitters

8. Het hoekje om

Denk een beetje out of the box bij het tentoonstellen van je prints. Beperk je dus niet tot slechts één muur, maar ga met de hoeken van je huis mee. Ideaal om je prints op een originele manier op te hangen en zo vrolijk je twee muren tegelijk op.

Bron: The design chaser

Klik hier om de gratis Botanische prints van HomeDeco te downloaden.

Tuin

Denk hierover na bij het kopen van je tuintafel.

geschreven door Gabrielle
Denk hierover na bij het kopen van je tuintafel.

In de warme zomeravonden wanneer er gelachen wordt en het gezellig is, is een dining tafel het kloppende hart van jouw tuin. Het is het perfecte centrum voor familiemaaltijden en vrolijke bijeenkomsten met vrienden. Kies uit een assortiment tuinstoelen die passen bij jouw sti...

meer...