Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10

Breng de warmte terug in je slaapkamer

geschreven door Jameley
Breng de warmte terug in je slaapkamer

De koude dagen komen steeds dichterbij, en dat betekent koude slaapkamer. Maar dat hoeft niet altijd zo te zijn. Met de juiste artikelen kan jij jouw kamer lekker warm en knus maken, ideaal voor jou en je partner of voor jou alleen. Het creëren van een gezellige slaapkamer kan bijdragen aan een ontspannen en comfortabele sfeer. van In deze blog leg ik je uit hoe je van een ijskoude kamer een gezellige warme kamer maakt.

De perfecte sierkussens

Allereerst kijken we naar je bed want dat is de kern van je slaapkamer. Bij de meeste mensen is de gedachte van een bed niet heel speciaal. Maar wist je dat je je bed echt een cozy vibe kan geven met kussens. Er zijn verschillende maten en kleuren, dus je kan met jouw persoonlijke voorkeur kiezen of je een aantal grote zachte kussens wilt of een aantal kleine zachte kussens. Door verschillende maten en vormen kan je door te layeren van de sierkussens een diepte ontwikkelen op je bed en geeft het ook eens een goede ondersteuning.

slaapkamerBron: huiswaarts




 

Plaids als extra

Plaids zijn ook echt geweldige items voor op je slaapkamer. En net als bij de sierkussens heb je de plaids in verschillende maten, kleuren en materiaal. Plaids zorgen ook voor extra warme sfeer in je slaapkamer en zijn ook echt musthaves dus echt een aanrader!! Maar naast plaids zijn Bedovertrekken ook een goede investering in je slaapkamer. De bedovertrekken die gemaakt zijn van Teddystof zijn heel populair dit jaar en dat snap ik wel want ze zijn heerlijk zacht. Je hebt dekbedovertrekken in alle kleuren en patronen, dus er is voor elk persoonlijke voorkeur. slaapkamerBron: thuizop5




 

Warmte en een heerlijke geur

Wat natuurlijk niet kan ontbreken voor een echte cozy sfeer zijn :Geurkaarsen. Geurkaarsen zijn er niet alleen voor de warmte maar geven ook een heerlijke geur naar keuze af in je slaapkamer en dat brengt toch een rust. Je hebt geurkaarsen in verschillende formaten, voor de waxinelichten hebben we leuke sierlijke kaarshouders op de website.
GeurkaarsBron: Kave Home




 

Lampen

Lampen lijken misschien niet belangrijk maar wist jij dat met de juiste lampen je een bepaalde sfeer kan maken in je slaapkamer. Er zijn 3 soorten lampen. De eerste soort is de basis licht, die is bedoeld om je hele kamer te verlichten. De tweede soort is nachtlampje maar die heeft een meer functionele toevoeging in je kamer. De derde en voor de meeste mensen hun favoriete verlichting: Sfeerverlichting, en daarmee creëer je echt een (romantische) sfeer in je kamer.

verlichting Bron: aimezing




 

warme voeten

En als laatste maar niet te vergeten vloerkleden,want als je net uit je warme bed komt wil je niet op de koude vloer staan met je blote voeten. Afhankelijk van hoe groot je kamer is en hoe je het hebt ingericht, kun je het perfecte vloerkleed vinden voor je kamer. De meeste mensen kiezen voor een langharige vloerkleed omdat het zacht is en het een cozy sfeer. Maar een kortharige vloerkleed is beter te onderhouden als je niet zo een zin hebt om het te onderhouden.

vloerkleed slaapkamerBron: boeijen via HomeDeco Binnenkijken




 

Zie ook:
- Bewezen: dit zijn de beste kleuren voor je thuiskantoor
- 24 musthaves voor jouw thuiskantoor
- Dit zijn de ideale planten voor in je thuiskantoor

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...