Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Badkamer

Badkamertrends van 2020-2021

geschreven door Charlotte
Badkamertrends van 2020-2021

Ben jij van plan om dit jaar of volgend jaar je badkamer te verbouwen? Lees dan snel verder! De badkamer is eigenlijk wel één van de belangrijkste ruimtes van jouw huis. Het is de eerste ruimte waar je heen gaat als je wakker wordt en het is de laatste ruimte waar je vandaan komt als je naar bed gaat. En daarom is zeker belangrijk dat deze ruimte een favoriete plek wordt in jouw huis. Maar wat zijn nou eigenlijk de trends van 2020-2021? Dat vertel ik je in deze blog. Lees snel verder en laat je inspireren.

Industriële badkamer
Je ziet het tegenwoordig veel vaker voorkomen. Het is niet meer nodig om voor een spierwitte badkamer te gaan, want tegenwoordig zijn de kleuren koningsblauw en (nog steeds) zwart heel erg in. Ook is het hebben van tegels geen musthave meer. Ga eens voor een muur van bakstenen en tover een heel ander effect dan de voorafgaande jaren. Maar ook snap ik het als je nog niet helemaal van tegels durft af te stappen. Ga dan voor minder egale tegels. Kies bijvoorbeeld voor visgraattegels. Dit geeft alweer een heel ander en een prachtig speels effect.

badkamerBron: Bedroom Ideas

Natuurlijke tinten
Ook de natuurlijke tinten zijn nog steeds in. Combineer landelijke kleuren met lichte kleuren in je badkamer. Plaats een vrijstaande badkuip om het landelijke gevoel nog sterker te maken. Hang een spiegel met licht aan de muur voor een speels effect. Dit is niet alleen heel mooi, maar ook heel handig om jezelf hier op te maken. En natuurlijk zijn de accessoires die ik in de volgende alinea bespreek niet onbelangrijk.

badkamerBron: Wonenbydjo via HomeDeco Binnenkijken

Accessoires
Ook zijn er een heleboel accessoires die enorm in de trend zijn. Denk aan een groot rond jute vloerkleed, een jute mand voor je handdoeken, metalen tandenborstel houder en zelfs kamerplanten. En jullie weten het waarschijnlijk al, maar zonder accessoires is jouw badkamer natuurlijk niet helemaal af. Ik hoop dat jullie enorm enthousiast zijn. Ik ben het in ieder geval wel!

badkamerBron: A Subtle Revelry

Zie ook:
-Zo richt jij jouw iets wat kleine badkamer in
-Inspiratie: planten in de badkamer
-4x opvallende spiegels in de badkamer

Zie ook:
-Zo richt jij jouw iets wat kleine badkamer in
-Inspiratie: planten in de badkamer
-4x opvallende spiegels in de badkamer

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...