Inspiratie

 
 

Shoppen

 
 

meer...

Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker Meld je aan met Facebook
Badkamer

4x opvallende spiegels in de badkamer

geschreven door Julia
4x opvallende spiegels in de badkamer

Eén van de belangrijkste items in de badkamer is een spiegel. Ze zijn er in allerlei vormen en groottes, waardoor het lastig kan zijn om er eentje uit te kiezen. Het kan helpen om bij het kiezen rekening te houden met de grootte van je badkamer en de inrichting. Is de inrichting vrij minimalistisch, dan kan het leuk zijn om een opvallende spiegel op te hangen. In deze blog laat ik je wat voorbeelden van opvallende spiegels in de badkamer zien!

Gevlochten spiegels

Gevlochten spiegels zijn opvallend, maar eisen meestal niet alle aandacht op omdat ze vaak verfijnd zijn. Tegenwoordig zie je vooral veel gevlochten spiegels van rotan. Combineer ze met andere natuurlijke materialen om een eenheid te creëeren. Check van te voren wel even of het materiaal van het vlechtwerk geschikt is voor de vochtige omstandigheden van de badkamer.

badkamer met spiegelBron: interieur_huisjekant via HomeDeco Binnenkijken

Robuuste houten spiegels

Wil je echt een statement maken? Dan is een robuuste houten spiegel misschien wel iets voor jou. Badkamers zijn meestal gemaakt van koele materialen (zoals tegels), dus het hout voegt daarom veel warmte toe. Belangrijk is dat je een houtsoort kiest die tegen vocht kan, zoals bijvoorbeeld teak. En zorg er tot slot voor dat de rest van de badkamer rust uitstraalt, anders kunnen de spiegels te veel worden.

badkamer met spiegelBron: sandra18 via HomeDeco Binnenkijken

Spiegels met verlichting

Een spiegel met licht kan een uitkomst zijn wanneer je soms wat extra licht mist. Dit is vooral in de badkamer vaak het geval omdat je daar weinig (of geen) daglicht hebt. Je hebt zowel spiegels waarbij de verlichting op de muur schijnt, als recht vooruit. Sommige spiegels met verlichting bevatten ook spiegelverwarming, waardoor de spiegel niet beslaat. Handig! Zodra je de verlichting van de spiegel aanzet, zal deze zeker weten de show stelen.

badkamer met spiegelBron: joyfulstylin via HomeDeco Binnenkijken

Spiegels met een bijzondere vorm

Is jouw badkamer erg rechttoe rechtaan? Dan kan het leuk zijn om de strakke lijnen te doorbreken met een spiegel die een bijzondere vorm heeft. Dit zorgt vaak voor een speelse uitstraling. Tegenwoordig zijn er superveel verschillende vormen te krijgen qua spiegels. Denk aan ovaal, hexagon en zelfs een driehoek.

badkamer met spiegelBron: interieur_huisjekant via HomeDeco Binnenkijken

Zie ook:
-Zo maak je je spiegel schoon zonder strepen achter te laten
-20x de mooiste lampen om je badkamer te pimpen
-Stylingtips voor ronde en rechthoekige spiegels

 
 
Inspiratie

De leukste mandjes en kussens voor jouw hond

geschreven door Yentl
De leukste mandjes en kussens voor jouw hond

In deze tijd zijn er veel gezinnen die een hond in huis hebben genomen. Super gezellig en leuk om zo'n blije viervoeter om je heen te hebben! Nu is het natuurlijk helemaal fijn als zijn of haar spulletjes een beetje in je interieur passen. Daarom heb ik hieronder een aantal hondenmanden en kussen...

meer...