Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Inspiratie

Bij een verhuizing zijn deze spullen een must have

geschreven door Zuen
Bij een verhuizing zijn deze spullen een must have

Het is bijna 2022. Dat betekent dat er vele nieuwe goede voornemens genomen gaan worden. Is een goed voornemen van jou om komend jaar een nieuwe stap te maken en om te verhuizen? Wij weten hoe stressvol een verhuizing kan zijn. Door de drukte vergeet je snel om spullen aan te schaffen die normaal vanzelfsprekend zijn. No worries, we got you! In deze blog lees je welke items per kamer een must have zijn.

Keuken

Als jij van koken houdt dan is de keuken jouw paradijs. Wanneer je net verhuisd bent, vergeet je vaak de spullen die in de keuken van pas komen. Om toch een basis in huis te hebben, zorgen de volgende spullen voor een goede start: snijplanken, messen, bestek, borden & glazen. Hoewel dit vanzelfsprekend lijkt, zou je deze simpele spullen makkelijk kunnen vergeten tijdens een drukke verhuisperiode.

kerstboom-boho-rozeBron: Huisjevanwiek via HomeDeco Binnenkijken

 

Woonkamer

De prijzen van meubels voor in de woonkamer kunnen al gauw oplopen. Het is daarom slim om met een basis te beginnen. Doordat je meubels zoals een eettafel, eetkamerstoelen en een bank op een dagelijkse veel gebruikt, zijn deze drie essentieel voor jou en je nieuwe huis. Hierna kun je langzamerhand de woonkamer uitbreiden met overige meubels. Denk aan een salontafel, planten of een dressoir. Maak het voor jezelf wat rustiger om eerst de nodige meubels aan te schaffen zodat je hierna, wanneer je gesetteld bent, tijd en energie hebt om te kijken naar andere meubels.

foto-van-woonkamerBron: Interior_canalhouse via HomeDeco Binnenkijken

 

Slaapkamer

Tijdens een stressvolle periode is een goede nachtrust essentieel. Het is daarom belangrijk dat je een fijn bed hebt waar jij goed tot rust kan komen. Mocht je houden van een donkere kamer wanneer jij slaapt, vergeet dan niet verduisterende gordijnen aan te schaffen. Het aanschaffen van een (kleding)kast is ook een must, zo kun je je kleding gemakkelijk kunt opruimen. Dit scheelt ruimte en uiteindelijk zorgt dit ook voor overzicht binnen je slaapkamer.

foto-van-slaapkamerBron: Bijkimenmilainhuis via HomeDeco Binnenkijken

 

Badkamer

Bij de verhuizing kan je al snel spullen voor de badkamer vergeten. Terwijl deze kamer net zo belangrijk is als elke andere kamer. Spullen zoals een toiletborstel, handdoeken en een doucherek worden daarom snel over het hoofd gezien. Om je badkamer meteen een lekkere geur te gegeven zijn geurstokjes handig, ze zijn klein en nemen daarom niet veel ruimte in.

foto-van-badkamerBron: Landlevenjudith via HomeDeco Binnenkijken

 

Zie ook:
- Budget styling tips voor een nieuwe look in huis
- Zo voel jij je thuis in je nieuwe huis
- De meest gemaakte fouten bij het inrichten van een nieuw huis

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...