Inloggen of registreer
 
 
  • Inloggen of registreer
  • Inspiratie voor en door interieurliefhebbers
  • Shoppen bij 100+ winkels en merken op één plek
  • Dagelijks nieuwe tips & trends
Binnenkijken in dit frisse interieur met verschillende blauwe muren
Binnenkijken in dit frisse interieur met verschillende blauwe muren
geschreven door mara

Binnenkijken in dit frisse interieur met verschillende blauwe muren


Wij zijn dol op binnenkijken bij andere interieurs! Vooral als dat interieurs van 'normale' mensen en 'normale' huizen zijn. Geen kastelen en stylisten met eindeloze budgetten, maar juist heel realistisch en vergelijkbaar met je eigen huis!

Ik was dan ook heel enthousiast toen ik de HomeDeco Binnenkijker van gebruiker Bijmargrietinhuis zag. Wát een geweldig én toegankelijk interieur! Haar huis heeft allerlei verschillende blauwe muren, van vrolijk gekleurde tegels in de keuken, tot aan een lichte blauwtint in de badkamer en een volledige wereldkaart-muur in de kinderkamer. Nieuwsgierig geworden? Kijk mee naar onderstaande foto's!


Zie ook:
- 11x de mooiste interieurs met blauwe muren
- De 10 meest knusse interieurs uit de Binnenkijkers
- Deze planten moet je naar binnen halen deze herfst

 
 
 
 

De slaapkamer

Deze slaapkamer lijkt zo uit een wooncatalogus te komen! De muren zijn opvallend blauw geverfd, met een rook/ombre-look. De witte schapenvacht en het witte nachtkastje maken het geheel heel fris, waarbij de houten accenten de kamer warm en knus maken.
 
 
 
 
Voor deze muur is een lichte tint blauw gekozen. De zwarte accessoires maken het geheel wat strakker en minimalistisch en natuurlijk mogen de planten niet ontbreken!
 
 
 
 

De eethoek

De eethoek van Margriet is prachtig all white. Dit geeft het een heel frisse en lichte look. Het kunstwerk aan de muur past qua kleuren perfect bij de lichte kleuren en houten details. Wij zijn fan!
 
 
 
 

De kinderkamer

Ook de kinderkamer is perfect gestyled. De muur is bekleed met een gigantische wereldkaart als behang. Super stoer!
 
 
 
 

De badkamer

Voor de badkamer is een licht kleurenpalet aangehouden dat heel mooi bij de rest van het huis past: wit, blauwtinten, houten details en hier en daar een plant.
 
 
 
 

De woonkamer

De woonkamer is qua kleuren wat meer basic gehouden, net zoals bij de eethoek het geval is. Wit en zwart voeren de boventoon, de groene planten zorgen voor levendigheid en hier en daar duiken de blauwe tinten subtiel op, in de vorm van een vaas en lamp.
 
 
 
 

De woonkamer

Dit deel van de woonkamer bevat lekker veel kleur. Een prachtige felle kleur op de muur, groene stoelen en een kleurrijk boeket op de tafel: het maakt de ruimte heel gezellig.
 
 
 
 
Alles in dit huis lijkt perfect gestyled en goed over nagedacht: zien jullie hoe goed de televisie in deze kast past? Net als de cactus ernaast?
 
 
 
 
Deze prachtige wandkast met ingebouwde open haard is toch wel dé eyecatcher van het huis. Het is strak en modern, maar tegelijkertijd ook heel speels.
 
 
 
 

De keuken

Wát een plaatje is deze keuken! Een moderne keuken, maar door de blauwe tegeltjes wordt een steriele look voorkomen. De zwarte accessoires zorgen voor een mooi contrast en het kleurrijke kunstwerk aan de muur geeft een originele en unieke touch aan de ruimte.