Inloggen of registreer
 
 
  • Inloggen of registreer
  • Inspiratie voor en door interieurliefhebbers
  • Shoppen bij 100+ winkels en merken op één plek
  • Dagelijks nieuwe tips & trends
De 10 meest knusse interieurs uit de Binnenkijkers
De 10 meest knusse interieurs uit de Binnenkijkers
geschreven door rosa

De 10 meest knusse interieurs uit de Binnenkijkers


De temperaturen dalen de laatste tijd flink... Goede reden dus om je huis weer wat warmer en knusser te maken. In dit artikel gaf onze Mara al 3 handige tips om je interieur net iets knusser te maken. Wil je toch wat extra inspiratie? Ik heb de mooiste, knusse interieurs uit de Binnenkijkers voor je op een rijtje gezet.

Zie ook:

- Met deze tips lijkt je interieur uit een magazine te komen
- 6 tips voor een eco-friendly interieur
- Deze planten moet je naar binnen halen deze herfst

 
 
 
 

Steigerhoutpassie X Deverbouwfabriek

Het avondzonnetje dat op de houtblokken schijnt, de warme kleur van de bloempotten en natuurlijk de binnenhaard. Alles aan dit plaatje straalt knusheid uit.
 
 
 
 

Kaatshome

Ziet deze bank er niet uit om lekker op te ploffen? Extra veel sierkussens, plaids en een gezellige lantaarn maken het plaatje compleet.
 
 
 
 

Jet

Uiteraard kon het huis van Jet niet in dit lijstje ontbreken. Haar eigen, warme stijl is super knus! Extra fijn in de wintermaanden.
 
 
 
 

Wonenop1

De verschillende vloerkleden, binnenhaard, sierkussentjes en natuurlijke materialen laten deze open, lichte ruimte toch super knus aanvoelen.
 
 
 
 

Joyfulstylin

Hoe tof is deze haard?! Vooral de nis met al het hout maakt dit interieur zo kus en warm! We love it.
 
 
 
 

Yinterior_

Hoewel het zonnetje nog volop scheen toen deze foto werd gemaakt, is duidelijk te zien dat het een fijn knus huis is! De vele sierkussentjes op de bank, de hangstoel en de meerdere bijzettafeltjes staan super gezellig.
 
 
 
 

Jeannettevanluyck

Deze wandkleden staan heerlijk warm! Helemaal in combinatie met het warme schapenvachtje en de gezellige ronde eettafel.
 
 
 
 

Suzannebouhuijzen

De gezellige roze accessoires in combinatie met de subtiele kerstversiering en de grote kamerplant maken het een knus geheel.
 
 
 
 

Sonia

Van deze kerstversiering alleen krijg je toch al een warm gevoel? Helemaal in combinatie met de prints, warme stoffen en fijne materialen.