Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Binnenkijken

Binnenkijken: een mix van koel grijs en warm hout

geschreven door Tessa
Binnenkijken: een mix van koel grijs en warm hout

Laatst vertelden we je al over het combineren van warme en koele tinten in je interieur. Nu kwamen we dit prachtige interieur tegen dat een supermooi voorbeeld hiervan is. Er is namelijk een prachtige mix van koel grijs en warm hout in het decor terug te zien. Een simpele basis voor een fantastisch eindresultaat. Kijk gauw met ons mee!

We beginnen onze hometour in de hal. Welke ons een mooi doorkijkje geeft naar de eetkamer. Gelijk bij binnenkomst is het thema van hout gecombineerd met grijs al duidelijk. Je ziet het direct terug in de basis van het huis. Koel grijs op de muur en warm hout op de vloer. Samen vormen ze een zachte mix.

Hal zwarte kapstok grijze muren houten vloer

Eetkamer koel grijs warm hout

In de keuken zijn het de accessoires die warmte bieden aan het geheel. De keuken zelf is opgebouwd in koele tinten. Grijze kastjes en een prachtig grijs marmeren blad. Door de strategisch uitgekozen houten snijplanken wordt het geheel in balans gebracht. De zwarte kraan geeft een stoere touch.

Vrolijke gele keuken

Wanneer we de hal weer door lopen belanden we in de woonkamer. Welke een heerlijke oase van rust bied. Zie jij jezelf ook al met een goed boek op zo'n prachtige rotan fauteuil zitten? Wij wel😉!

Woonkamer koel grijs warm rotan

Woonkamer koel grijs warm hout

Vanuit de woonkamer loop je via prachtige klapdeuren door naar de master bedroom. Deze straalt extra veel warmte uit door de toevoeging van het plaid over het bed en het bordeauxrode schapenvacht. Heb je trouwens die gordijnen voor de kledingkast al gezien? Leuk idee voor wanneer je geen goede kastdeuren kunt vinden!

Slaapkamer koel grijs warm hout

Slaapkamer warme en koele tinten

Bron: Coco Lapine Design

Zie ook:
-Color crush: roodbruine tinten in je interieur
-How to: zwart in huis toevoegen
-Met deze 3 stappen maak jij de perfecte combinatie van posters

Tuin

Denk hierover na bij het kopen van je tuintafel.

geschreven door Gabrielle
Denk hierover na bij het kopen van je tuintafel.

In de warme zomeravonden wanneer er gelachen wordt en het gezellig is, is een dining tafel het kloppende hart van jouw tuin. Het is het perfecte centrum voor familiemaaltijden en vrolijke bijeenkomsten met vrienden. Kies uit een assortiment tuinstoelen die passen bij jouw sti...

meer...