Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! 👑 Gebruik de code: Willem10
Binnenkijken

Binnenkijken in een Spaans appartement met Industriële elementen

geschreven door Julia
Binnenkijken in een Spaans appartement met Industriële elementen

Dit appartement bevindt zich in Noord-Spanje. Bij de renovatie ervan zijn de bakstenen muren en houten balken zichtbaar gemaakt. Het is een erg licht appartement met veel wit, maar heeft toch sfeer en karakter door de bakstenen muur en houten balken. Er zijn verschillende interieurstijlen gebruikt voor de meubels, waaronder onder andere de Scandinavische en industriële woonstijl. Kijk mee!

Spaans appartement

Spaans appartement

Het zichtbaar maken van de bakstenen muur was een goede keuze, want daardoor is de zithoek erg sfeervol. Ook geeft het een industrieel accent aan het interieur. Maar dit is niet het enige industriële element. De vloerlamp naast de bank, de hanglamp boven de tafel en de spiegel helemaal links, zijn stuk voor stuk industriële accenten. Op de foto hieronder zijn de robuuste, houten balken te zien die het appartement nog meer 'body' en karakter geven. Door de witte plafonds komen ze extra goed tot hun recht.

Spaans appartement

Spaans appartement

De zithoek is vrijwel alleen maar wit gehouden, op de plantjes na. De grote, industriële hanglamp boven de eettafel is een echte eyecatcher. De spiegel achter de tafel zorgt ervoor dat de hoek groter lijkt en dat er meer licht weerkaatst wordt. De eettafel is supermodern, wat een contrast vormt met de Scandinavische eetstoelen. Hieronder zie je de open keuken. Het fijne van een open keuken is dat je contact kunt houden met mensen in de zithoek.

Spaans appartement

Spaans appartement

De keuken bestaat vooral uit hout. Dit doorbreekt de witte vlakken. De zwarte handgrepen zijn minimalistisch. De kleur van de keuken is bijna hetzelfde als de kleur van de vloer. Hierdoor is het één geheel.

Spaans appartement

Spaans appartement

Spaans appartement

Spaans appartement

De badkamer is echt een verrassing en duidelijk de meest industriële ruimte van het appartement. De muren en de vloer zijn van beton en het badkamermeubel is natuurlijk de eyecatcher van deze ruimte. Ook hier is een houten balk te zien.

Spaans appartement

Bron: planete deco

Zie ook:
-Binnenkijken in het lichte interieur van Mamalotje
-Binnenkijken in een klein Zweeds huis met een zwart-witte basis
-Binnenkijken in dit piepkleine, maar prachtig ingerichte appartement

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...