Inloggen of registreer
 
 
  • Inloggen of registreer
  • Inspiratie voor en door interieurliefhebbers
  • Shoppen bij 100+ winkels en merken op één plek
  • Dagelijks nieuwe tips & trends
Binnenkijken

Binnenkijken: hip Scandinavisch design in een oud pand

geschreven door Julia
Binnenkijken: hip Scandinavisch design in een oud pand

Vandaag kijken we binnen in een mooi appartement in Stockholm. Het gebouw waar dit appartement zich bevindt, stamt uit 1863. De ruimte bevat klassieke elementen, hoge plafonds en parketvloeren. Dit combineert erg mooi met de Scandinavische inrichting.

scandinavische keuken

scandinavische eethoek

scandinavische keuken

De woonkamer en keuken bevinden zich in dezelfde ruimte. Door de vele ramen komt er veel daglicht binnen. Dit wordt ook nog eens door de witte muren weerkaatst. De witte basis maakt de ruimte geschikt voor iedere accentkleur. In het zitgedeelte is veel kleur toegevoegd met onder andere de posters boven de bank.

scandinavische zithoek

scandinavische zithoek

Op onderstaande foto is goed te zien hoe hoog het plafond is. De deur links is van normale hoogte. De rechterdeur is de entree. Dit hoekje is gezellig ingericht. Als je goed kijkt zie je de industriële lamp: twee peertjes aan een snoer. Dit vormt een mooi contrast met de klassieke elementen.

scandinavische zithoek

scandinavische keuken

scandinavische slaapkamer

In de slaapkamer is gewerkt met een contrast van warme en koele kleuren. Het koele donkerblauwe dekbedovertrek, het warme roestbruine plaid en roestbruine kussens geven een warme sfeer. Hier ligt een andere vloer dan in de woonkamer, namelijk een prachtige houten vloer met visgraatpatroon. Rechts staat een handige open kast waar ook een bureau ingebouwd is.

scandinavische slaapkamer

scandinavische slaapkamer

scandinavische badkamer Bron: hemnet

Zie ook:
-Binnenkijken: Spaans huis met een witte basis, kleurrijke accenten en natuurlijke materialen
-Dit is misschien wel het mooiste huis van Haarlem
-Dit item is de trend voor buiten én binnen

 
 
Inspiratie

Met deze items kom jij je quarantaine wel door

geschreven door Sita
Met deze items kom jij je quarantaine wel door

Ben jij een van de ongelukkigen die in quarantaine moet? Wij helpen je graag! Met deze items, gecombineerd met een flinke marathon Netflix, vliegen de dagen zo voorbij. Verwen jezelf met een omgeving waarin jij je prettig voelt. Een warm dekentje, pantoffels, geurkaarsen en goede chocolade doen w...

meer...