Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! 👑 Gebruik de code: Willem10
Binnenkijken

Binnenkijken: Spaans huis met een witte basis, kleurrijke accenten en natuurlijke materialen

geschreven door Julia
Binnenkijken: Spaans huis met een witte basis, kleurrijke accenten en natuurlijke materialen

Dit huis in Spanje is in 1950 gebouwd en pasgeleden gerenoveerd. Het heeft een witte basis die is aangevuld met frisse, kleurrijke accenten en veel natuurlijke materialen. Het huis heeft een grote tuin met meerdere plekken om te zitten, een zwembad en een prachtig uitzicht. Rondom het huis is veel natuur te vinden en vlakbij is een strand. Kijk mee naar dit huis en waan je op vakantie!

witte woonkamer

De woonkamer en keuken hebben een relaxte uitstraling. In deze ruimtes zijn de meeste kleuren te vinden van het huis. Deze frisse kleuren fleuren het helemaal op. Doordat de keuken open is zie je alle pannen en keukenspullen staan. Dit kan rommelig ogen, maar in deze keuken is dat niet het geval en voegt het juist extra gezelligheid toe.

witte keuken

witte keuken

De slaapkamer heeft een frisse uitstraling door de witte muren, gordijnen en het beddengoed. Alleen wit zou wat kil zijn, daarom zijn er accessoires en meubels in neutrale tinten aan toegevoegd, zoals een houten kast, rotan stoelen, een crèmekleurige bedsprei en grijze kussens. Vanuit de slaapkamer loop je zo het terras op.

neutrale slaapkamer

neutrale slaapkamer

Ook de badkamer heeft neutrale tinten. Omdat er geen lades of kasten in de badkamer zijn, zijn er rotan manden neergezet. Heel handig om bijvoorbeeld handdoeken of badmatten in op te bergen!

neutrale badkamer

terras rotan bank

Tot slot heeft het huis een heerlijke tuin die maar liefst twee eettafels heeft, een loungehoek en een zwembad. Hier en daar zijn subtiel kleuren toegepast en wederom zijn hier meubels met natuurlijke materialen te vinden. Hier krijg je een ultiem vakantiegevoel van!

terras veranda

terras veranda

terras veranda Bron: planete-deco

Zie ook:
-Binnenkijken: industriële loft in een voormalige fabriek in Londen
-Shop the look: Boheems terras in Spanje
-Inspiratie: de 4 populairste tuinstijlen

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...