Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! 👑 Gebruik de code: Willem10
Binnenkijken

Binnenkijken: knus houten huisje in het bos

geschreven door Julia
Binnenkijken: knus houten huisje in het bos

De binnenkijker van vandaag bevindt zich in Vermont, het noordwesten van Amerika. Het bijzondere aan deze binnenkijker is dat de functies van het huis zijn verspreid over drie huisjes. Eén huisje bevat een keuken en slaapkamer, één een badkamer en het laatste een ontwerpstudio voor aardewerk. Benieuwd? Pak een kopje thee en droom weg bij de winterse sfeer.

houten huisje

De eigenaren hebben eerst een tijd in een Volkswagenbusje en een caravan gewoond, maar wilden altijd het liefst in het bos wonen. Vermont was een perfecte plek. Als we kijken naar het interieur, zien we dat alle wanden wit geschilderd zijn. Hierdoor oogt het fris en ruimtelijk. Ook is er gekozen voor een lichte vloer. Opvallend is de keuze voor de zwarte accenten, zoals de kozijnen. Deze geven een industrieel tintje.

lichte keuken

lichte keuken

De houten wandplanken in de keuken zorgen voor een gezellige en warme sfeer. Ook is het de perfecte plek voor het zelfgemaakte servies. Onderaan de planken zijn haakjes bevestigd, waaraan kopjes hangen. Hierdoor oogt het geheel wat speelser en het is een goede oplossing voor wanneer je ruimte te kort komt op de planken. De plantjes maken het af.

lichte keuken

eethoek met houten tafel

Hierboven is de eethoek te zien. De spiegel laat de ruimte groter lijken en weerkaatst het daglicht. Bij het plafond is nog een extra wandplank bevestigd, die heel subtiel aanwezig is door de witte kleur. De slaapkamer is niet groot, maar wel heel knus. De inrichting is minimalistisch en Scandinavisch.

slaapkamer met witte muren

houten huisje

Het huisje dat je hierboven ziet is de badkamer. En hieronder natuurlijk het interieur.

badkamer

Tot slot zijn we aangekomen bij de ontwerpstudio. Deze dient waarschijnlijk ook als woonkamer, aangezien hier ook een bank staat. Al met al is het een bijzondere plek.

houten huisje

bureau met krukkenBron: Sugarhouse Homestead

Zie ook:
-Binnenkijken in deze prachtige groene badkamer
-Zo creëer je een sfeervol wit interieur
-Zo creëer je een knus en winters interieur in Scandinavische stijl

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...