Inloggen of registreer
 
 
  • Inloggen of registreer
  • Inspiratie voor en door interieurliefhebbers
  • Shoppen bij 100+ winkels en merken op één plek
  • Dagelijks nieuwe tips & trends
Binnenkijken

Binnenkijken: studio met een mix van industrieel, modern en klassiek

geschreven door Julia
Binnenkijken: studio met een mix van industrieel, modern en klassiek

In een studio heb je geen aparte slaapkamer. Veel mensen zoeken naar manieren om het bed toch een beetje af te schermen door bijvoorbeeld een gordijn op te hangen of een kast neer te zetten. In de studio waar we vandaag binnen kijken zijn twee muren geplaatst, waardoor er een kleine slaapkamer is gecreëerd. De studio is mooi ingericht met witte vloeren en grijze muren en een mix van industrieel, modern en klassiek.

Zithoek

Wanneer je door de hal loopt, kom je meteen bij de zithoek. Hier zijn veel gouden details terug te vinden, wat voor een chic tintje zorgt. Ook de zachte materialen zorgen voor een klassieke look. De tweezitsbank met kussens vormt een knusse zithoek. De okergele poef brengt wat meer warmte in deze hoek. Een poef is overigens heel handig in een studio omdat hij weinig ruimte inneemt, makkelijk te verplaatsen is en multifunctioneel is.

studio woonkamer

Sidetable marmer-look wit/goud DELANO
Geen actuele prijs gevonden
Prijs onbekend

Driezitsbank fluweel beige RONNEBY
Geen actuele prijs gevonden
Prijs onbekend

studio woonkamer

studio woonkamer

Eethoek

Ga je het hoekje om, dan kom je bij de eethoek. De robuuste houten eettafel zorgt voor veel warmte en sfeer. Tegen de achterste muur staat een witte open kast met veel accessoires. Vanuit deze hoek kijk je door het glas heen naar het slaapgedeelte. Door de weerspiegeling van het glas lijkt het ruimtelijker. Alle wanden hebben dezelfde kleur. Hierdoor komen de deuren en kozijnen extra mooi tot hun recht. Deze studio laat zien dat donkere muren ook heel geschikt zijn voor kleine ruimtes.

studio eethoek

studio eethoek

studio eethoek

Keuken

De keuken grenst aan het zitgedeelte. Deze is erg modern en minimalistisch. Door de donkere voegen vallen de tegels meer op. Er is gebruikgemaakt van wandplanken in plaats van -kastjes, waardoor de keuken groter oogt.

studio keuken

Slaapgedeelte

Tot slot het slaapgedeelte. Door middel van twee wanden is er een apart slaapgedeelte gecreëerd. Er is gekozen voor één glazen wand aan de kant van de eethoek, zodat er daglicht naar binnen komt. Het zwarte metalen kozijn is een stoer, industrieel accent. Daartegenover zijn zachte stoffen met vergrijsde tinten gezet. Het resultaat is een spannende combinatie van stijlen.

studio slaapgedeelte

studio slaapgedeelte

studio slaapgedeelteBron: planete-deco

Zie ook:
-Binnenkijken: Spaans terras met natuurlijke materialen en rustige tinten
-Binnenkijken: wegdromen bij een villa op Bali
-Binnenkijken: Zweeds appartement met een neutraal kleurenpalet

 
 
Planten

Dit zijn de kamerplanten die in de zon kunnen staan

geschreven door Maartje
Dit zijn de kamerplanten die in de zon kunnen staan

Iedere plant heeft andere verzorging nodig. De ene moet je meer water geven dan de andere. En sommige planten houden er wel van om lekker in het zonnetje gezet te worden, maar lang niet allemaal. Wanneer je een plant in de zon zet die er niet zo goed tegen kan, zul je dit vrij snel zien. De randj...

meer...