Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Binnenkijken

Binnenkijken: wegdromen bij een villa op Bali

geschreven door Julia
Binnenkijken: wegdromen bij een villa op Bali

Vandaag kijken we binnen in een villa die zich bevindt op Bali. Een zwembad, badkamer in de buitenlucht, palmbomen en een Boheemse inrichting laten je helemaal wegdromen. Scroll snel verder en waan je op vakantie met deze binnenkijker...

Woonkamer

De basis van het interieur is licht en fris. Binnen is een kleine zithoek gecreëerd met gekleurde vloerkleden die de boel opfleuren. Ook de posters zorgen voor meer kleur. De houten meubels geven de woonkamer warmte en karakter.

boheemse woonkamer

boheemse woonkamer

Keuken

De houten keuken vormt een gezellige plek in de villa en komt extra tot zijn recht in de witte omgeving. Het kookeiland is het centrum van deze ruimte en vanuit de keuken stap je zo naar buiten door de openslaande deuren.

houten keuken

Tuin

De tuin heeft maar liefst drie loungeplekken. Aan het huis is op twee plekken een overkapping gemaakt met grote loungebanken. Ook hier zijn de Boheemse accenten te zien in de kussens en de robuuste houten salontafel. De parel van de tuin is natuurlijk het zwembad dat omringt is met tropische planten.

tuin villa

zwembad

tuin villa

tuin villa

Slaapkamer

De slaapkamer is minimalistisch ingericht met spierwitte muren, wit beddengoed en een warme houten vloer. De gordijnen/klamboe aan het bed zorgen voor een dromerige uitstraling. Opvallend is de grote steen naast het bed, waar zelfs planten uit groeien.

slaapkamer

Badkamer

De kers op de taart van deze villa is toch wel de badkamer die zich in de buitenlucht bevindt. Vanuit het huis loop je zo naar buiten, over de stenen tegels en de houten planken, tot je bij de regendouche bent. Hier kun je een heerlijke douche nemen tussen de tropische planten. Wat een plaatje hè?

badkamer buitenBron: fellavillas

Zie ook:
-Binnenkijken: Zweeds appartement met een neutraal kleurenpalet
-Binnenkijken in het frisse en stijlvolle interieur van washplate
-Inspiratie: een stijlvol schaduwdoek in de tuin

Tuin

Denk hierover na bij het kopen van je tuintafel.

geschreven door Gabrielle
Denk hierover na bij het kopen van je tuintafel.

In de warme zomeravonden wanneer er gelachen wordt en het gezellig is, is een dining tafel het kloppende hart van jouw tuin. Het is het perfecte centrum voor familiemaaltijden en vrolijke bijeenkomsten met vrienden. Kies uit een assortiment tuinstoelen die passen bij jouw sti...

meer...