Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! 👑 Gebruik de code: Willem10
Binnenkijken

Binnenkijken: Zweeds huis met visgraatvloer en grijze muren

geschreven door Julia
Binnenkijken: Zweeds huis met visgraatvloer en grijze muren

Vandaag kijken we binnen in een huis in Zweden. De eigenaresse is een visual merchandiser. Ze is duidelijk fan van grijs, want de kleur is aangebracht op verschillende muren, van licht tot donkerder grijs. Daarnaast zijn er veel natuurlijke tinten gebruikt en zijn er diverse stijlen gemixt. Benieuwd naar het huis? Kijk snel verder!

minimalistische hal

Je komt binnen in een minimalistische hal met een prachtige lambrisering die het geheel helemaal afmaakt. Deze zorgt voor een chic tintje. Dit is één van de weinige ruimtes waar een stenen vloer ligt. In vrijwel het hele huis ligt namelijk een prachtige donkere visgraatvloer. Meer inspiratie met visgraatvloeren vind je in deze blog. In de woonkamer is een warme grijze kleur aangebracht op de muren. Hier zijn verschillende eye catchers te vinden zoals de open haard en de zwarte lamp met bollen.

grijze woonkamer

grijze woonkamer

grijze woonkamer

eetkamer

De keuken is minimalistisch en bevat een zachte, warme grijstint en een marmeren aanrechtblad. Er is een combinatie gemaakt van zwart, wit en hout met kleine kleuraccenten die gegeven worden door plantjes. Alle muren zijn wit geschilderd. Dit zorgt ervoor dat de ruimte lekker licht is. Het hout zorgt voor sfeer. De openslaande deuren voegen veel karakter toe aan het huis.

lichtgroene eetkamerstoelen

grijze keuken

grijze muur

grijze slaapkamer

In de slaapkamer is een vrij donkere kleur grijs aangebracht op de muur. Gedurfd, maar wat mij betreft erg geslaagd. Het geeft de ruimte veel sfeer. Het grijs komt terug in de gordijnen links. De volledig witte vloer zorgt ervoor dat het grijs niet overheerst en houdt het mooi in balans. Het oudroze dekbedovertrek geeft een mooi kleuraccent. Had je trouwens de wandlijsten op de muur achter het bed al gespot?

grijze slaapkamer

grijze slaapkamer

grijze slaapkamer Bron: c.berndtsdotter

Zie ook:
-Binnenkijken in een industriële loft met chique elementen en planten
-Shop the look: Zweeds interieur met een mix van koele en warme tinten
-Dit is dé trend van het moment!

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...