Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! 👑 Gebruik de code: Willem10
Inspiratie

Brand we Love: het Spaanse merk Kave Home

geschreven door Lynn
Brand we Love: het Spaanse merk Kave Home

Je stijl, je perfecte imperfecties en je constante ontwikkeling zorgen ervoor dat je interessant en uniek bent. Ja, we hebben het over jou, de perfectionist die altijd een stap voor is. En dat is het Spaanse merk Kave Home ook. Met hun stijlvolle collectie waait er een Mediteraanse wind door je huis. Benieuwt geworden naar dit prachtige, duurzame merk? Laat je vandaag inspireren en bekijk de wereld door de ogen van Kave Home.

Altijd een stap voor op interieur gebied

Francesc Julià is de oprichter van Kave Home, en werkt al sinds 1982 met pure passie aan het merk. “Wij zijn het meubelmerk dat zich onderscheidt door dingen anders te doen”, verteld Francesc. Hun obsessie is ervoor te zorgen dat alles tot in de detail perfect verzorgd is. Kave Home volgt elke stap van hun design, de productie en distributie voor elk product nauwkeurig. Zo zorgen zij ervoor dat elk product een functioneel en goed design heeft – van hoge kwaliteit en voor een betaalbare prijs.

woonkamer-mediterraan-kave-homeBron: Kave Home




 

"Wij zorgen er altijd voor dat we een stap voor blijven door de eerste keuze te zijn voor perfectionisten die opzoek zijn naar unieke producten."

Kave Home is goed voor de aarde

We willen allemaal graag ons steentje bijdragen aan de wereld, en zo weet Kave Home ook dat niemand perfect is. Daarom blijven zij zich toewijden aan het constant verbeteren van alles. Duurzaamheid is een van hun meest belangrijke waardes. Producten worden gemaakt van gerecycled of recyclebaar materiaal. Het merk maakt dolgraag deel uit van jouw huis, maar wel altijd op een verantwoordelijke manier.

kave-home-eetkamerBron: Kavehome via HomeDeco Binnenkijken




 

Door Kave Cares op te richten blijven zij ook maatschappelijk betrokken. Hier komen al hun acties, samenwerkingen en projecten samen. “Wij blijven in de tussentijd hard werken om onze betrokkenheid bij het milieu en de samenleving en onze verantwoording tegenover de planeet en de mensheid te verbeteren“.

"Wist je dat al onze producten een vrouwennaam hebben?"

logo-kave-homeBron: Kave Home

Met een Spaans vleugje

Heb jij weleens door de collectie van Kave Home heen gescrold? Pas op want je wilt gelijk alles hebben! Het merk is erg trendy en heeft wat weg van minimalisme, mediteraans en Wabi-sabi. De ontwerpers van het merk zijn erg creatief en dat merk je ook aan de unieke designs. Elk item creëert in jouw interieur het wauw-effect.

woonkamer-bohemianBron: Kave Home




 

In de productie werken ze met lokale partners waardoor er veel oog voor detail is, en een duurzame en handmatige productie gerealiseerd kan worden.

"Ontdek bijvoorbeeld onze handgeweven vloerkleden, gemaakt van 100% gerecyclede PET plastic flessen, onze potten gemaakt van gerecycled glas, meubels gemaakt van gerecycled hout en nog veel meer..."

zithoek-rotan-stoelBron: Kavehome via HomeDeco Binnenkijken




 

Onze favoriete unieke items

Team HomeDeco is fan van Kave Home! Ben jij al verliefd op dit unieke merkje? Shop hier onze favorieten of bekijk de hele collectie.

Zie ook:
- Styliste Jet Hendriks bouwt haar eigen droomhuis
- Deze 5 stylingfoutjes laten je woonkamer onbewust goedkoper ogen
- De stylisten: zo richt je een L-woonkamer in

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...