Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Brand we love

Brand we love: Todo Bien

geschreven door Marie-Louise
Brand we love: Todo Bien
"Alles wat wordt aangeboden dient zich van andere aanbieders te onderscheiden; niet alleen in uitstraling, maar ook in materialen en kwaliteit." Koen en Petra - Oprichters Todo Bien

De geschiedenis van Todo Bien begint in 2015 bij de eigenaren van het bedrijf, Koen en Petra. Tijdens een rondreis door Azië spotten ze meerdere bijzondere parasols. Door de interesse die dit bij hen wekt, raken ze in gesprek met de lokale bevolking en al snel ontstaat het idee om te gaan onderzoeken wat de mogelijkheden zijn om deze parasols in Nederland te introduceren. Dat is het begin van het huidige succes, want de parasols bleken in Nederland en Europa nog onbekend en zijn direct een schot in de roos!

De naam Todo Bien is geïnspireerd op wat Koen en Petra op Bali ervaren, alles is leuk - mooi - en dit is dan ook de letterlijke vertaling van de naam van het bedrijf. En die ervaring met al het moois wat Bali te bieden heeft, is de start van een bijzondere samenwerking met lokale vaklieden.

Door de ideeën en ontwerpen van Todo Bien te combineren met de plaatselijke ambacht, ontstaan unieke parasols van materialen die nog niet eerder zijn toegepast, waaronder handgeknoopte touwparasols. Dit nieuw type parasol blijkt voor de internationale hotel- en restaurantwereld een ware eyecatcher. De parasols ademen zon, zee en strand uit, iets wat perfect past bij de sfeer die men wil uitstralen om hun klanten een geweldige tijd te laten beleven.

Voor de natuurlijke uitstraling wordt touw het hoofdingrediënt. In eerste instantie door het gebruik op de parasols, maar uiteindelijk ook door dit milieuvriendelijke materiaal te verwerken in diverse soorten outdoor meubels. Hiermee ontstaat een bijzonder exclusieve uitstraling die heeft geresulteerd in de huidige collectie van meubels en parasols!

Todo Bien

Koen en Petra zien in de naam Todo Bien het kloppend hart van hun bedrijfsfilosofie: alles wat wordt aangeboden dient zich van andere aanbieders te onderscheiden. Niet alleen in uitstraling, maar ook in materialen en kwaliteit. Met dit principe wordt de basis gelegd van het huidige aanbod van bijzondere producten.

Koen en Petra reizen meerdere malen per jaar naar Indonesië voor inspiratie, maar ook om de kwaliteit te waarborgen. Uiteindelijk wordt op Bali en Java een eigen productieteam opgezet, om zodoende verzekerd te zijn van een continue kwaliteit van materialen en vakmanschap. Samen met dit team werken ze hun onuitputtelijke bron van inspiratie steeds verder uit, zodat Todo Bien hun klanten kan blijven verrassen met hun bijzondere collecties van touw, teakhout, bamboe en gedroogde waterhyacint.

Vandaag de dag ontwikkelt en verspreidt Todo Bien het merk over de hele wereld! Het team werkt met veel enthousiasme en harmonie samen en doet elke dag haar best om alle klant 100% tevreden te stellen en te houden door “al het moois” dat Todo Bien te bieden heeft.

Ben je benieuwd naar de favoriete producten van Koen en Petra? Je shopt ze hieronder.

De handgeknoopte parasol
"Dit design is exclusief en is geliefd over de hele wereld. We leveren deze parasol van top kwaliteit aan diverse hotels, beachclubs, restaurants maar ook privé bij mensen thuis. Hij is gemaakt van A-grade teakhout en het doek is van macramé touw. De parasols zijn geheel met de hand gemaakt en daardoor is elke parasol uniek. Je creëert een super leuke sfeer met deze parasols."

De Bali parasols
"Er zijn diverse modellen en kleuren van de Bali parasols met een leuke bijbehorende voet verkrijgbaar. Ook deze parasols zijn helemaal met de hand gemaakt op Bali en voorzien van leuke klosjes en hartjes. Ook met deze parasols creëer je een unieke sfeer, alsof je heerlijk op Bali zit."

Rope furniture
"Dit zijn unieke meubels van teakhout met polyester touw. Deze prachtige meubels hebben we in diverse designs en kleuren. Al deze meubels zijn handgemaakt en van A-grade teak."

Hebben wij je nieuwsgierig gemaakt? Shop hier de hele collectie van Todo Bien.

Zie ook:
- Brand we love: Brût Homeware
- Sustainable brand we love: Fabryk Design
- Brand we love: Jasmin Djerzic

Tuin

Denk hierover na bij het kopen van je tuintafel.

geschreven door Gabrielle
Denk hierover na bij het kopen van je tuintafel.

In de warme zomeravonden wanneer er gelachen wordt en het gezellig is, is een dining tafel het kloppende hart van jouw tuin. Het is het perfecte centrum voor familiemaaltijden en vrolijke bijeenkomsten met vrienden. Kies uit een assortiment tuinstoelen die passen bij jouw sti...

meer...