Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Slaapkamer

Breng de zomer naar de slaapkamer

geschreven door Lynn
Breng de zomer naar de slaapkamer

Heb je vandaag heerlijk van de zon mogen genieten? Wanneer we gaan slapen houden we van een koele kamer. Je kunt er in de zomer voor kiezen om te gaan slapen onder een dun dekbed. Maar hier hoort ook een tropisch dekbedovertrek bij. Creëer een romantisch, zomerse sfeer in je slaapkamer met een comfortabel dekbedovertrek. Zo droom je s’ nachts nog heerlijk verder van het mooie weer!

Koele stoffen

Hoe je in de winter heerlijk wegkruipt onder je flanellen dekbedovertrek krijg je het hier in de zomer Spaans benauwd van. Kies daarom voor stoffen als katoen, katoen-satijn of linnen. Deze stoffen ademen zodat de temperatuur in bed altijd aangenaam blijft.

bed-roze-stippenBron: Thuisbijmij via HomeDeco Binnenkijken




 

Onder de palmbomen

Frisse pasteltinten, tropische printjes en felle zomerkleuren doen het dit seizoen goed in de slaapkamer. Creëer jouw eigen vakantieoord gewoon thuis. In gedachte loop je zo nog even over het strand of relax je tussen de palmbomen. Vind je dit te druk in de slaapkamer? Ga dan voor vrolijke kleuren, deze geven jou alsnog dat zomergevoel.

slaapkamer-knal-geelBron: Heerlijk_t_huis via HomeDeco Binnenkijken




 

Dekbedden

We willen voorkomen dat we tijdens een hittegolf midden in de nacht ons dekbed staan te vervangen. Kies daarom voor een 4-seizoenen dekbed of een zomerdekbed. Door te slapen onder een koel zomerdekbed kies je voor comfort en een goede nachtrust. Stoffen als katoen en bamboe zijn koel en voeren alle overtollige warmte en transpiratievocht netjes af.

slaapkamer-wit-bohoBron: Groen_stekje via HomeDeco Binnenkijken




 

Kids

Ook in de kinderkamer mogen we losgaan met zomerse printjes. Een vrolijk dekbedovertrek kan een groot verschil maken. Ga hier juist voor leuke printjes en gekke kleuren. Houdt de basis van de kamer rustig en kleed de rest aan met bijpassende accessoires. Wil je gaan voor een totale make-over? Kies dan voor een tropisch behangetje.

roomblush-behang-kinderkamerBron: Roomblush




 

Zie ook:
- Tips voor een koele babykamer
- Een frisse lentebries door de slaapkamer
- Dit zijn de mooiste kleurencombinaties voor de slaapkamer

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...