Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Inspiratie

Combineer je favoriete kleuren, printjes en materialen

geschreven door Iboya
Combineer je favoriete kleuren, printjes en materialen

Doe eens gek en combineer printjes, grappige accessoires, felle kleuren en aparte meubels met elkaar! Je interieur hoeft echt niet zo serieus te zijn. Ik laat je wat grappige interieurs zien die niet bang zijn om te combineren. Kijk mee!

Beestenboel

Van een panterbehang tot een flamingo bijzettafel, het kan allemaal! Maak het zo gek als je wil. Zo kun je kiezen uit een behang met een dierenprint, kussens, kaarsstandaarden, bijzettafels, vloerkleden, lampen, beeldjes en nog veel meer. Wees vooral niet bang om het ook met elkaar te combineren.

Behang met dierenprintBron: cole-and-son

eetkamerBron: fentonandfenton

Felle kleuren

De meeste mensen vinden het spannend om een felle kleur op de muur te doen terwijl dit juist hartstikke leuk is. Probeer eerst wat verschillende kleuren uit met een tester en kies vervolgens de kleur die jij het mooist vindt. De muren kun je altijd weer een andere kleur schilderen! Maar niet alleen de muren zijn leuk met een kleurtje. Ook je meubels zoals banken, stoelen, poefjes of kasten zijn tof met een felle kleur. Je kunt kiezen voor bijvoorbeeld alleen je bank in een vette kleur waardoor het een echte eye-catcher wordt maar je kunt ook meerdere gekleurde meubels nemen.

Slaapkamer met felle kleurenBron: realhomes

Printjes

Kom uit je comfortzone en kies voor printjes. Een leuke bank of stoel met strepen of stippen. Je interieur wordt een stuk speelser door voor wat uniekere meubels of accessoires te kiezen. Printjes zijn leuk voor in iedere kamer.

Stippen behangBron: apartmenttherapy

Materialen

Ook met de materialen van je spullen kun je lekker los gaan. Combineer een velvet bank met een glazen tafel en weer een leren poef. Dit zorgt voor een grappig effect en kan ook heel chique staan. Doe wat jij leuk vindt!

Roze woonkamer met velvet bankBron: dropitmodern

Bron hoofdfoto: designsponge

Zie ook:
-Zo berg je speelgoed stijlvol op in de woonkamer
-Dit is de beste manier om een vloerkleed schoon te maken
-De meest gemaakte fouten bij het schoonmaken van de badkamer

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...