Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! 👑 Gebruik de code: Willem10
Badkamer

De meest gemaakte fouten bij het schoonmaken van de badkamer

geschreven door Demi
De meest gemaakte fouten bij het schoonmaken van de badkamer

De badkamer schoonmaken, niet mijn favoriete klusje... Voordat ik je de meest gemaakte fouten bij het schoonmaken van de badkamer vertel, laten we voorop stellen: er is geen verkeerde manier om schoon te maken! Maar, er zijn manieren die je kan proberen om de badkamer nóg schoner te krijgen. Na het lezen van deze 'fouten' zal je badkamer bij de volgende schoonmaak brandschoon zijn!

badkamer fouten schoonmaken
Bron: Lien29

Je maakt achter je toilet niet schoon

Het plekje achter de toilet is zo'n plek die je vaak (expres) vergeet. Niemand wil half leunend in de toilet, de vloer en muur erachter schrobben. Maar als je dit plekje overslaat, zullen er na een tijd veel stof, haar en bacteriën ophopen. Dat wil je natuurlijk voorkomen!

badkamer fouten schoonmaken
Bron: deinterieuradviseurs

Je laat de douchekop niet weken

De douchekop schoonmaken is niet altijd even makkelijk. De meeste mensen spuiten er wat reiniging op en spoelen het af met water, maar eens in de zoveel tijd is het belangrijk om de douchekop te laten weken. Je kan hier het beste azijn in een plastic-zakje voor gebruiken. Op deze manier zorg je er ook voor dat de douchekop gedesinfecteerd wordt.

badkamer fouten schoonmaken
Bron: schuurtje_aan_de_rivier

Wasverzachter gebruiken voor de handdoeken

Niks is lekkerder om na een warme douche een lekker zachte handdoek om je heen te slaan. Als je wasverzachter gebruikt bij het wassen van je handdoeken absorberen ze slechter en verliezen ze de zachte stof. Gebruik dus minder wasverzachter en voeg een beetje azijn toe af en toe.

badkamer fouten schoonmaken
Bron: manieke

Je desinfecteert niet

Baking soda en azijn zijn het geheim om te desinfecteren! Schrob eerst met een beetje baking soda, spoel dat af met water en vervolgens spray je met het azijn. Zo verwijder je alle bacteriën die je niet kan zien!

Zie ook:
- Deze schoonmaaktips maken je leven veel makkelijker
- 5 tips waardoor je bloemen langer blijven leven
- Met deze trend pimp je budget-wise je toilet en badkamer op

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...