Inloggen of registreer
 
 
  • Inloggen of registreer
  • Inspiratie voor en door interieurliefhebbers
  • Shoppen bij 100+ winkels en merken op één plek
  • Dagelijks nieuwe tips & trends
Badkamer

De meest gemaakte fouten bij het schoonmaken van de badkamer

geschreven door Demi
De meest gemaakte fouten bij het schoonmaken van de badkamer

De badkamer schoonmaken, niet mijn favoriete klusje... Voordat ik je de meest gemaakte fouten bij het schoonmaken van de badkamer vertel, laten we voorop stellen: er is geen verkeerde manier om schoon te maken! Maar, er zijn manieren die je kan proberen om de badkamer nóg schoner te krijgen. Na het lezen van deze 'fouten' zal je badkamer bij de volgende schoonmaak brandschoon zijn!

badkamer fouten schoonmaken
Bron: Lien29

Je maakt achter je toilet niet schoon

Het plekje achter de toilet is zo'n plek die je vaak (expres) vergeet. Niemand wil half leunend in de toilet, de vloer en muur erachter schrobben. Maar als je dit plekje overslaat, zullen er na een tijd veel stof, haar en bacteriën ophopen. Dat wil je natuurlijk voorkomen!

badkamer fouten schoonmaken
Bron: deinterieuradviseurs

Je laat de douchekop niet weken

De douchekop schoonmaken is niet altijd even makkelijk. De meeste mensen spuiten er wat reiniging op en spoelen het af met water, maar eens in de zoveel tijd is het belangrijk om de douchekop te laten weken. Je kan hier het beste azijn in een plastic-zakje voor gebruiken. Op deze manier zorg je er ook voor dat de douchekop gedesinfecteerd wordt.

badkamer fouten schoonmaken
Bron: schuurtje_aan_de_rivier

Wasverzachter gebruiken voor de handdoeken

Niks is lekkerder om na een warme douche een lekker zachte handdoek om je heen te slaan. Als je wasverzachter gebruikt bij het wassen van je handdoeken absorberen ze slechter en verliezen ze de zachte stof. Gebruik dus minder wasverzachter en voeg een beetje azijn toe af en toe.

badkamer fouten schoonmaken
Bron: manieke

Je desinfecteert niet

Baking soda en azijn zijn het geheim om te desinfecteren! Schrob eerst met een beetje baking soda, spoel dat af met water en vervolgens spray je met het azijn. Zo verwijder je alle bacteriën die je niet kan zien!

Zie ook:
- Deze schoonmaaktips maken je leven veel makkelijker
- 5 tips waardoor je bloemen langer blijven leven
- Met deze trend pimp je budget-wise je toilet en badkamer op

 
 
Tuin

24x mooie lantaarns & windlichten voor in je tuin (of balkon)

geschreven door Mara
24x mooie lantaarns & windlichten voor in je tuin (of balkon)

Met de hoge temperaturen van de laatste tijd is het heerlijk om tot 's avonds laat nog buiten in de tuin of op het balkon te zetten. Maak daarom je tuin of balkon nog gezelliger door mooie sfeerverlichting te gebruiken. Dat kan een lichtsnoer zijn, maar wij zijn ook groot fan van lantaarns en win...

meer...