Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Inspiratie

Met deze trend pimp je budget-wise je toilet en badkamer op

Met deze trend pimp je budget-wise je toilet en badkamer op

Even voorstellen: Mijn naam is Britt Reurekas; schrijver en interieurliefhebber. Ik zal zo af en toe een gastblog schrijven op HomeDeco. Zo nu en dan zie ik een trend voorbij komen die ik graag met jullie deel. Vandaag hebben we er een voor op het toilet!

tegelstickers Bron: Shopify

Ik denk dat ik voor velen spreek als ik zeg dat het fijn is als ook je toilet de uitstraling heeft die je mooi vindt. Het lijkt misschien een onbelangrijk kamertje in huis, maar toch zitten we er zo’n 2500 keer per jaar in. Helaas moet je voor het volledig verbouwen van je toilet aardig in de buidel tasten en dat is niet altijd mogelijk. Maar, geen paniek! Met deze trend pak je het kleinste kamertje helemaal aan voor een heel lief prijsje.

Happy stickers
Enige tijd geleden verscheen er een blog over happy tegels. De tip van vandaag komt aardig in de buurt van deze tegels, dit zijn namelijk stickers die je over de bestaande tegeltjes heen plakt. Hoewel de echte tegeltjes op de lange termijn een betere oplossing zijn, schelen de stickers je een flinke verbouwing en aardig wat piek. Op de korte termijn dus een mooie uitkomst.

Psst.. Trouwens. Als je de stickers niet zó vindt, kun je ook kiezen voor tegelverf. Of combineer het, doe wat jij leuk vindt! Je kunt zelfs je voegen verven. Een gemakkelijke manier om je badkamer of toilet op te pimpen.

Zie ook:
-Hierdoor oogt jouw badkamer altijd slordig
-7 kleine badkamerstyling foutjes waardoor je badkamer veel goedkoper oogt
-Deze 5 stylingfoutjes laten je woonkamer onbewust goedkoper ogen
-Deze 4 stylingfoutjes laten je hal onbewust goedkoper ogen
-Deze 4 stylingfoutjes laten je slaapkamer onbewust goedkoper ogen

Tuin

Denk hierover na bij het kopen van je tuintafel.

geschreven door Gabrielle
Denk hierover na bij het kopen van je tuintafel.

In de warme zomeravonden wanneer er gelachen wordt en het gezellig is, is een dining tafel het kloppende hart van jouw tuin. Het is het perfecte centrum voor familiemaaltijden en vrolijke bijeenkomsten met vrienden. Kies uit een assortiment tuinstoelen die passen bij jouw sti...

meer...