Inloggen of registreer
 
 
  • Inloggen of registreer
  • Inspiratie voor en door interieurliefhebbers
  • Shoppen bij 100+ winkels en merken op één plek
  • Dagelijks nieuwe tips & trends
Inspiratie

Met deze trend pimp je budget-wise je toilet en badkamer op

Met deze trend pimp je budget-wise je toilet en badkamer op

Even voorstellen: Mijn naam is Britt Reurekas; schrijver en interieurliefhebber. Ik zal zo af en toe een gastblog schrijven op HomeDeco. Zo nu en dan zie ik een trend voorbij komen die ik graag met jullie deel. Vandaag hebben we er een voor op het toilet!

tegelstickers Bron: Shopify

Ik denk dat ik voor velen spreek als ik zeg dat het fijn is als ook je toilet de uitstraling heeft die je mooi vindt. Het lijkt misschien een onbelangrijk kamertje in huis, maar toch zitten we er zo’n 2500 keer per jaar in. Helaas moet je voor het volledig verbouwen van je toilet aardig in de buidel tasten en dat is niet altijd mogelijk. Maar, geen paniek! Met deze trend pak je het kleinste kamertje helemaal aan voor een heel lief prijsje.

Happy stickers
Enige tijd geleden verscheen er een blog over happy tegels. De tip van vandaag komt aardig in de buurt van deze tegels, dit zijn namelijk stickers die je over de bestaande tegeltjes heen plakt. Hoewel de echte tegeltjes op de lange termijn een betere oplossing zijn, schelen de stickers je een flinke verbouwing en aardig wat piek. Op de korte termijn dus een mooie uitkomst.

Psst.. Trouwens. Als je de stickers niet zó vindt, kun je ook kiezen voor tegelverf. Of combineer het, doe wat jij leuk vindt! Je kunt zelfs je voegen verven. Een gemakkelijke manier om je badkamer of toilet op te pimpen.

Zie ook:
-Hierdoor oogt jouw badkamer altijd slordig
-7 kleine badkamerstyling foutjes waardoor je badkamer veel goedkoper oogt
-Deze 5 stylingfoutjes laten je woonkamer onbewust goedkoper ogen
-Deze 4 stylingfoutjes laten je hal onbewust goedkoper ogen
-Deze 4 stylingfoutjes laten je slaapkamer onbewust goedkoper ogen

 
 
Accessoires

Dit zijn de leukste linnen items

geschreven door Maartje
Dit zijn de leukste linnen items

Linnen zien we steeds vaker voorbijkomen. Het is niet alleen een hele mooie stof, maar ook duurzaam en erg sterk. Linnen wordt namelijk gemaakt van vezels van de vlasplant. Deze plant heeft weinig water nodig en geen bestrijdingsmiddelen, erg milieuvriendelijk dus. Linnen is ook ideaal in de zom...

meer...