Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Woonkamer

Creëer de mooiste ontbijttafel bij jou thuis

geschreven door Lynn
Creëer de mooiste ontbijttafel bij jou thuis

Je wekker gaat af en je strompelt slaperig naar beneden. Je schuift aan bij je dierbare of begint de dag heerlijk, rustig en alleen. Het verse sap giet je in een mooi transparant glas en de yoghurt in een leuke, kleurrijke kom. Met mooi ontbijtservies begin je elke dag als een feestje. Het ontbijt is een belangrijke maaltijd en daarom is het goed om hier de tijd voor te nemen. Je humeur krijgt gelijk een boost en je hebt door de dag heen veel meer energie. Daarnaast is ontbijtservies een mooie toevoeging aan de servieskast. Begin de dag goed en eet je ontbijt vanaf een prachtig servies. In deze blog zet ik mijn favorieten voor je op een rijtje!

Ontbijtbord

Geniet jij in de ochtend vaak van een lekkere cracker of een broodje? Dan kan een ontbijtbord niet missen in jouw servieskast. Nu de lente er weer aan komt gaan we voor lichte en vrolijke kleuren. Houd het rustig of kies een bord met een leuke print. Jouw ontbijt wordt gegarandeerd feestelijk!

ontbijt-paas-tafelBron: Huisjeindrenthe via HomeDeco Binnenkijken




 

Het eerste drankje

Niks is lekkerder dan het eerste kopje koffie of sap in de ochtend. Even rustig wakker worden en tegelijkertijd je lichaam op gang helpen. Schenkt wat versgeperst sinaasappelsap in een groot en transparant glas. Of nip uit jouw favoriete koffiemok.

ontijt-tafel-neutrale-kleurBron: Interiorbyjo via HomeDeco Binnenkijken




 

Kommen

Of je nou een simpele yoghurt eet of een gehele ontbijtbowl maakt, een kom kan niet ontbreken. Laat je kom matchen met het ontbijtbord om een rustig geheel te creëren.

ontbijt-kom-chiqueBron: Anneke_muybienblog via HomeDeco Binnenkijken




 

Bestek

Leuk en handig bestek kan zeker niet ontbreken. Ga voor een geheel zilver, zwarte of gouden set. Match hier nog een paar leuke theelepeltjes bij en het ontbijt kan beginnen!

ontbijt-in-de-tuinBron: Anneke_muybienblog via HomeDeco Binnenkijken




 

Zie ook:
- Spotted: dit zijn de 5 trends in servies op dit moment
- Tafelen met verschillende soorten glazen
- 30x de mooiste sfeermakers voor op tafel

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...