Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Koken & Tafelen

De 5 beste kleuren voor in de keuken

geschreven door Tessa
De 5 beste kleuren voor in de keuken

Het kiezen van een kleur voor in de keuken kan erg stressvol zijn. Helemaal wanneer je van plan bent de keukenkastjes te verven. Keukenkastjes zijn vaak prijzig. Dus voor je er een nieuwe kleur overheen giet, is het wel zo fijn dat je zeker van je keuze bent. Met een oneindige hoeveelheid aan opties en tinten wordt deze keuze ons echter niet makkelijk gemaakt. Wij helpen je graag en verzamelden deze 5 kleuren die interieurarchitecten ook gebruikten voor keukenkastjes ter inspiratie! Wist je dat wij ook verf speciaal voor keukenkastjes verkopen? Handig!

1. Mooi contrast
Zou jij een echte one-of-a-kind keuken willen? Dan is werken met hoog contrast misschien wel een goede optie voor jou. Neem een voorbeeld aan deze keuken met een helderwitte basis en prachtige donkergroene keukenkastjes. Deze vallen bij binnenkomst gelijk op!

Keuken groene kastjes Bron: The Every Girl

2. Samen met een stenen keukenblad
Heb jij een stenen keukenblad wat je maar lastig te combineren vindt? Denk dan eens aan een zachtgrijze tint! Deze complimenteert bijna alle stenen keukenbladen en biedt ook nog eens ruimte aan een mooie accentkleur in accessoires als vazen.

Keuken marmeren blad Bron: Coco Lapine Design

3. Bij natuurlijk hout
Heb jij veel natuurlijke elementen in de keuken, zoals hout? Mooi hierbij is een warme, maar heldere witte tint. Samen hiermee komen je houten items prachtig naar voren. Zie je hoe die houten balken in de keuken hieronder de show stelen? Ook de rotan manden staan prachtig bij het heldere wit!

Witte keuken houten accenten
Bron: Domino

4. Colour pop
Breng een pop of colour aan in je keuken voor een frisse en jonge uitstraling. Wij zijn helemaal fan van deze keuken met prachtige hemelsblauwe kastjes! Jij ook?

Keuken colour pop hemelsblauw Bron: Studio McGee

5. Dramaqueen
Zo nu en dan is er helemaal niks mis met een beetje drama. Vooral wanneer het om de keuken gaat. Kun jij je ook wel in deze stelling vinden? Verf je keukenkastjes dan met een diep donkerblauwe kleur als deze hieronder. Prachtig! Vind je niet?

Keuken donkerblauw Bron: ALL&NXTHING

Zie ook:
-Shop the look: Scandinavische keuken
-Deze droomkeuken wil je hebben
-Opruimtips: zo houdt je je keuken op orde

Tuin

Kinderen ontdekken de wereld van tuinieren

geschreven door Gabrielle
Kinderen ontdekken de wereld van tuinieren

Lente is de perfecte tijd om samen met je kinderen de tuin in te gaan en ze te laten zien dat tuinieren wel leuk kan zijn. Tuinieren met kinderen is niet alleen leuk en verrijkend, het is ook een geweldige manier om ze te leren over de natuur, verantwoordelijkheid en het bela...

meer...