Inloggen of registreer
 
 
  • Inloggen of registreer
  • Inspiratie voor en door interieurliefhebbers
  • Shoppen bij 100+ winkels en merken op één plek
  • Dagelijks nieuwe tips & trends
De 5 beste kleuren voor in de keuken

geschreven door tessa_vallinga

De 5 beste kleuren voor in de keuken

Het kiezen van een kleur voor in de keuken kan erg stressvol zijn. Helemaal wanneer je van plan bent de keukenkastjes te verven. Keukenkastjes zijn vaak prijzig. Dus voor je er een nieuwe kleur overheen giet, is het wel zo fijn dat je zeker van je keuze bent. Met een oneindige hoeveelheid aan opties en tinten wordt deze keuze ons echter niet makkelijk gemaakt. Wij helpen je graag en verzamelden deze 5 kleuren die interieurarchitecten ook gebruikten voor keukenkastjes ter inspiratie! Wist je dat wij ook verf speciaal voor keukenkastjes verkopen? Handig!

1. Mooi contrast
Zou jij een echte one-of-a-kind keuken willen? Dan is werken met hoog contrast misschien wel een goede optie voor jou. Neem een voorbeeld aan deze keuken met een helderwitte basis en prachtige donkergroene keukenkastjes. Deze vallen bij binnenkomst gelijk op!

Keuken groene kastjes Bron: The Every Girl

2. Samen met een stenen keukenblad
Heb jij een stenen keukenblad wat je maar lastig te combineren vindt? Denk dan eens aan een zachtgrijze tint! Deze complimenteert bijna alle stenen keukenbladen en biedt ook nog eens ruimte aan een mooie accentkleur in accessoires als vazen.

Keuken marmeren blad Bron: Coco Lapine Design

3. Bij natuurlijk hout
Heb jij veel natuurlijke elementen in de keuken, zoals hout? Mooi hierbij is een warme, maar heldere witte tint. Samen hiermee komen je houten items prachtig naar voren. Zie je hoe die houten balken in de keuken hieronder de show stelen? Ook de rotan manden staan prachtig bij het heldere wit!

Witte keuken houten accenten
Bron: Domino

4. Colour pop
Breng een pop of colour aan in je keuken voor een frisse en jonge uitstraling. Wij zijn helemaal fan van deze keuken met prachtige hemelsblauwe kastjes! Jij ook?

Keuken colour pop hemelsblauw Bron: Studio McGee

5. Dramaqueen
Zo nu en dan is er helemaal niks mis met een beetje drama. Vooral wanneer het om de keuken gaat. Kun jij je ook wel in deze stelling vinden? Verf je keukenkastjes dan met een diep donkerblauwe kleur als deze hieronder. Prachtig! Vind je niet?

Keuken donkerblauw Bron: ALL&NXTHING

Zie ook:
-Shop the look: Scandinavische keuken
-Deze droomkeuken wil je hebben
-Opruimtips: zo houdt je je keuken op orde

 
 
De 6 populairste badkamers uit onze Binnenkijkers
De 6 populairste badkamers uit onze Binnenkijkers
geschreven door mara

De 6 populairste badkamers uit onze Binnenkijkers

De badkamer: het blijft vaak een lastige kamer om mooi in te richten. En toch kun je er heel veel leuks van maken! In dit artikel laat ik daarom de 6 populairste badkamers uit onze Binnenkijkers zien. Zo kun je lekker veel inspiratie op doen en je favoriete look kopiëren en plakken naar je eigen...

meer...