Inloggen of registreer
 
 
  • Inloggen of registreer
  • Inspiratie voor en door interieurliefhebbers
  • Shoppen bij 100+ winkels en merken op één plek
  • Dagelijks nieuwe tips & trends
De leukste kinderkamers in kerstsfeer op een rijtje!

geschreven door demi4

De leukste kinderkamers in kerstsfeer op een rijtje!

Het is bijna zover! Kerst staat voor de deur en we zien steeds meer dat jullie volop de kerstsfeer in het interieur met ons delen. We hebben de leukste kinderkamers op een rijtje gezet, zodat je met ons mee kan genieten van de schattigste kinderkamers.

slaapkamer kind kerst
Bron: Wonenbydjo

Simpele kerstverlichting
Super simpel en niet alleen leuk in de decembermaand: kerstverlichting! In de kinderkamer kun je makkelijk sfeer creëren door lampjes toe te voegen. Daarnaast zorgt het schapenvachtje voor de complete winterlook!

slaapkamer kind kerst

slaapkamer kind kerst
Bron: kinderkamerstylist

Wit kerstboompje met pasteltinten
Deze kinderkamer is voornamelijk wit met mooie pastelkleuren. De mini kerstboom past daar perfect tussen! De lichtgevende letters op de kast voegen nog even die extra kerstsfeer toe aan de kinderkamer, maar die zijn de rest van het jaar ook super leuk!

slaapkamer kind kerst
Bron: @Desertdecor

Combineer zilver met jute
Deze kinderkamer moesten we met jullie delen! Wij zijn gek op de combinatie zilver met jute, vooral door de aardetinten in de kamer komt deze combi enorm mooi uit. Voeg wat mini kerstboompjes toe et voila!

slaapkamer kind kerst
Bron: Circu

Kleurrijke kerst
Hier worden wij heel vrolijk van! Grote knuffels kunnen net als in deze kamer een gezellige toevoeging zijn in de kinderkamer. Een kleurrijke kinderkamer met een schattig kerstboompje erbij, we love it!

slaapkamer kind kerst
Bron: Wonenvoorjou

Scandinavische Kerst
Ben je een liefhebber van Scandinavische interieurs? Dan zijn deze items iets voor jou! Een paar takken in een leuke mand, slingers erbij, een simpele kaart en klaar!


Zie ook: Dit zijn de binnenkijkers met de leukste kerstdecoratie
De leukste spellen voor tijdens de feestdagen
Zo style je je slaapkamer deze winter