Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Accessoires

De leukste paasdecoratie

geschreven door Maartje
De leukste paasdecoratie

Over iets minder dan een maand is het alweer Pasen, namelijk 12 en 13 april. Met de lente om de hoek is het tijd om je huis weer gezellig te decoreren met wat vrolijke kleuren. Heerlijk weer wat chocolade-eitjes op tafel en tegen die tijd weer een mooie gedekte tafel voor het paasontbijt. Hoe maak jij je huis klaar voor de Pasen?

Een ei hoort erbij! Als je aan Pasen denkt, dan denk je waarschijnlijk aan eieren zoeken. Eieren spelen een erg grote rol tijdens het paasfeest. Je hebt daarom ook erg leuke paasdecoratie in de vorm van eieren.

Eén of meerdere paastakken of een leuk paasboeket staat altijd goed. Hang aan deze paastakken wat speciale paashangers, bijvoorbeeld van de merken bloomingville en Clayre & Eef. Deze kan je eventueel ook als decoratie op een schaal leggen bij kaarsen, of doe ze in een glazen pot.

De lente is natuurlijk niet compleet zonder alle lieve diertjes die geboren worden. Denk aan lammetjes, kuikentjes en konijnen (of de paashaas). Kijk naar leuke decoratie in die trant. Bijvoorbeeld een leuke kandelaar, dieren verwerkt in een hanger of een beeldje.

Een paasontbijt kan natuurlijk niet ontbreken. Een goede reden om de tafel weer eens gezellig te dekken. Wat leuke servetten, bloemen op tafel, een kan met lekkere vers geperste jus d'orange, een mand met verse warme broodjes en niet te vergeten de eierdopjes met gekookte eieren. Leuk om met kinderen de eieren van te voren te beschilderen.

Bron foto: the girl inspired

Zie ook:
- De mooiste interieurs met ronde eettafels
- Inspiratie: een overkapping in de tuin
- Maak je tuin alvast klaar voor het mooie weer
- De mooiste droogbloemen én bijpassende vazen (die je direct kunt shoppen!)

 
 
 
Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...