Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Trends

De populairste raamdecoraties van dit moment

geschreven door Zara
De populairste raamdecoraties van dit moment

Voor veel mensen is het een vergeten onderdeel: raamdecoratie! Toch is het een van de belangrijkste sfeermakers in huis. Wij hebben de nieuwste raamdecoratie trends op een rijtje gezet. Laat je inspireren!

Jaloezieën

Jaloezieën zijn een populaire soort raamdecoratie. Ze zorgen voor een ruimtelijke en moderne uitstraling. Jaloezieën zijn er in verschillende materialen; hout, aluminium en kunststof. In een handomdraai heb jij de gewenste lichtinval in huis. Ook zijn ze erg privacy-proof, doordat ze als dakpannen over elkaar heen vallen. Fijn he!

Woonkamer met jaloezieënBron: Studiobraaf vis HomeDeco Binnenkijken

Plisségordijnen

Plisségordijnen zijn hot en happening. Plissé is Frans en betekend ‘geplooid’. Deze gordijnen hebben dan ook een gevouwen stof. De plisségordijnen zijn erg functioneel en privacy-proof, omdat je zelf kunt bepalen welk deel van het raam wordt afgedekt. Ook wel een top down gordijn genoemd, hier kun je niet alleen de onderkant uitvouwen naar beneden, maar ook de bovenkant van het gordijn laten zakken. Er is nog een variant met twee (verschillende) stoffen die je naar boven en beneden kunt uitvouwen. Welk raam je ook hebt, een plisségordijn zal altijd passen.

slaapkamer met plisségordijnenBron: Huisjeophetplein via HomeDeco Binnenkijken

Rolgordijnen

Rolgordijnen zijn een van de meest bekende raamdecoraties. Rolgordijnen hebben een eenvoudige, strakke en tijdloze uitstraling. Ze zijn makkelijk in gebruik en je kunt zelf de gewenste lichtinval bepalen. Er zijn veel verschillende stoffen in diverse kleuren en diktes. Ook zijn ze er in veel maten en uitvoeringen, kortom er zit er altijd wel eentje tussen voor in jouw interieur!

Woonkamer met rolgordijnenBron: Bijveer via HomeDeco Binnenkijken

Vouwgordijnen

Wil jij die romantische en warme sfeer in je huis behouden? Ga dan voor vouwgordijnen. Vouwgordijnen zijn net zo praktisch en functioneel als rolgordijnen, maar geven je interieur een andere uitstraling. Vouwgordijnen laten zich niet oprollen maar opvouwen, waardoor de ruimte een knusse en romantische uitstraling krijgt. Daarnaast laat een vouwgordijn de ruimte groter ogen.

Woonkamer met vouwgordijnenBron: Inhuisenzo via HomeDeco Binnenkijken

Zie ook:
- 5 stylingtips voor het uitkiezen & ophangen van de gordijnen
- Trend: zwarte jaloezieën in je interieur
- Zo creeër je een minimalistische woonstijl

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...