Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Inspiratie

Deze 5 woonitems moet je in 2020 écht vervangen

geschreven door Mara
Deze 5 woonitems moet je in 2020 écht vervangen

Voordat ik aan deze blog begin, wil ik jullie eerst allemaal een heel gelukkig 2020 wensen! Dat het een prachtig jaar mag worden met veel woongeluk en fijne interieurs! :-)

In de blog van vandaag vertel ik je welke woonitems je dit jaar écht moet vervangen. Benieuwd? Lees snel verder!

mooie kledinghangersFoto: Styled by MaritVervangen: plastic kledinghangers
Plastic kledinghangers of allerlei verschillende soorten hangers door elkaar: het laat je kapstok of kledingrek heel goedkoop doen lijken. Zonde! Hoogste tijd dus om je plastic hangers te vervangen door bijvoorbeeld houten kledinghangers of mooie zwarte hangers.

gordijnenFoto: Marjolein BouhuijzenVervangen: verkleurde gordijnen
Gordijnen maken of breken een ruimte, dus zorg ervoor dat die helemaal in orde zijn! We snappen het: gordijnen zijn vaak niet zo leuk om te shoppen, het is überhaupt al lastig om te bepalen welke kleur en welk materiaal gordijnen je wilt. Maar zijn je huidige gordijnen oud en verkleurd, dan is het toch echt tijd om te investeren in nieuwe exemplaren. Je kunt natuurlijk ook voor een heel andere look gaan, zoals jaloezieën. Dat geeft je interieur een strakkere look.

bijpassend serviesFoto: Noord & ZoetVervangen: een rommeltje aan servies (met kapotte randjes)
Als student is het natuurlijk helemaal niet erg dat je een wirwar aan servies hebt. Rode borden van je ouders, klassieke borden met gouden randje die je ooit bij de kringloop vond, vierkante borden van je tante... Maar nu je je "volwassen" leven in gaat is het leuk om nu écht een mooi, matching servies aan te schaffen. Dat hoeft overigens helemaal niet allemaal precies hetzelfde zijn: je kunt ook heel leuk mixen & matchen - zolang het bij elkaar maar een mooi geheel is!

woonitems vervangenFoto: Nancy PolmanVervangen: dat ene woonitem dat je gekregen hebt
Tsja, het is altijd lastig als je een woonitem hebt gekregen dat je eigenlijk helemaal niet mooi vindt. Maar onthoud: het is jóúw huis en jij moet je er lekker in voelen. Gewoon lekker wegzetten dus, die vaas.

posters aan de muurFoto: Jeannette van LuyckVervangen: posters met plakband aan de muur
Ook zo'n gevalletje van student-naar-volwassen: de poster met plakband aan de muur. Hoogste tijd om daar nu een knappe fotolijst voor te vinden! Ga voor een houten lijst (hallo, Scandinavische stijl!) of ga voor een stijlvolle gouden lijst.

Zie ook:
- 5 stylingtips voor als je een grijze bank hebt
- Weg met stoelen! Zet een bankje bij de eettafel
- Deze 3 trends gaan we in 2020 zien

Tuin

Kinderen ontdekken de wereld van tuinieren

geschreven door Gabrielle
Kinderen ontdekken de wereld van tuinieren

Lente is de perfecte tijd om samen met je kinderen de tuin in te gaan en ze te laten zien dat tuinieren wel leuk kan zijn. Tuinieren met kinderen is niet alleen leuk en verrijkend, het is ook een geweldige manier om ze te leren over de natuur, verantwoordelijkheid en het bela...

meer...