Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! 👑 Gebruik de code: Willem10
Woonkamer

Deze 3 trends gaan we in 2020 zien

geschreven door Julia
Deze 3 trends gaan we in 2020 zien

Het moment van de jaarwisseling is bijna daar. Een nieuw jaar betekent dat het tijd is voor nieuwe trends! Vandaag bespreek ik drie trends die we in 2020 gaan zien. Hiermee kun je alvast inspiratie opdoen voor het nieuwe jaar.

Natuurlijke interieurs

Deze trend sluit aan bij het feit dat we de laatste tijd veel milieubewuster zijn. Het afgelopen jaar zagen we al steeds meer natuurlijke interieuritems, zoals jute vloerkleden, rotan hanglampen en natuurlijke kleuren. In 2019 werd 'Spiced Honey' verkozen tot kleur van het jaar. En ook in 2020 sluit de Flexa kleur van het jaar aan bij de natuurlijke trend, aangezien deze geïnspireerd is op de kleuren van het ochtendlicht. "Tranquil Dawn ligt net als de vluchtige ochtendlucht in het midden tussen groen, blauw en grijs".

Zithoek met natuurlijke materialenBron: Maisons du monde

Onderscheidende interieurs

In de afgelopen tien jaar waren de interieurs vrij ingetogen en minimalistisch. In 2020 wijken we hier vanaf en worden de interieurs gedurfder, onderscheidender en persoonlijker. Denk aan opvallende kleuren, gedurfde patronen en bijzondere vormen. Dit staat haaks op de natuurlijke trend, maar dat wil niet zeggen dat je deze niet met elkaar kunt combineren! Een felgekleurd kussen of opvallende vaas springt er juist uit in een natuurlijk interieur. Kijk maar naar het interieur hieronder. De muur heeft een natuurlijke tint, waardoor de bank er echt uitspringt. Met deze trend kun je al je creativiteit kwijt en lekker experimenteren.

zithoek met opvallende kleurenBron: mindy_schroor

Kleine en functionele interieurs

De laatste jaren zien we steeds meer tiny houses, willen meer mensen in de stad wonen (waar minder woonruimte is) en willen mensen kleiner wonen vanwege kleinere huishoudens. Dit alles zorgt ervoor dat we onze interieurs functioneler moeten inrichten en slimme keuzes moeten maken. Denk aan uitschuifbare tafels, slimme opbergruimtes en multifunctionele meubels. Bij het interieur hieronder is bijvoorbeeld gekozen voor compacte bijzettafels, die je eventueel ook snel kunt verplaatsen of in elkaar kunt schuiven. Het is een klein huis, maar door de slimme keuzes passen alle onderdelen erin.

klein modern appartementBron: a home

Zie ook:
-Trend: glas in het interieur
-Trend: pampas pluimen in je interieur
-Inspiratie: trendy zitzakken in huis

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...