Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! 👑 Gebruik de code: Willem10
Inspiratie

Deze exotische plant is super mooi én heeft amper water nodig!

geschreven door Mara
Deze exotische plant is super mooi én heeft amper water nodig!

Op zoek naar een stylish plant die past in je interieur? Dan is de Dracaena plant wellicht iets voor jou! Deze tropische plant geeft je huis direct een botanische en exotische look. En het allermooiste? De plant heeft amper water nodig en is daarom ook heel geschikt voor mensen zonder groene vingers!

Zo verzorg je de Dracaena:
De Dracaena is dé perfecte beginnersplant. Een oersterke plant die echt overal kan groeien en weinig verzorging nodig heeft. Één keer per week heeft de plant een scheutje water nodig. Hij vindt het helemaal niet erg als je hem een keer vergeet, deze stoere stam redt zich wel. De enige manier om een Dracaena om zeep te helpen is door hem te veel water te geven. Check daarom eerst altijd of de grond echt droog is voordat je hem water geeft.

De Dracaena plant komt in verschillende maten. De kleinste heb je al voor €16. Je shopt ze gemakkelijk & snel bij ons op HomeDeco.nl! Kijk mee:

Zie ook:
-5 manieren om je kamerplanten te stylen
-Ben je vaak gestresst? Schaf deze kamerplanten aan!
-DIY: bananenplant stekken

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...