Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Inspiratie

Deze stoelen zorgen voor sfeer en een goed zitcomfort

geschreven door Maartje
Deze stoelen zorgen voor sfeer en een goed zitcomfort

Stoelen zijn essentieel in ieder huis. Je gebruikt ze aan de eettafel, bij je werkplek, maar ook in de zithoek en waarschijnlijk op nog veel meer plekken. Wanneer je thuis bent zal je dagelijks wel een stoel gebruiken.

In deze tijd werkt heel Nederland zoveel mogelijk thuis en misschien ben jij erachter gekomen dat die stoel die je nu hebt staan toch niet zo lekker meer zit, of niet meer past bij de rest van je interieur. Een goede stoel en daarmee houding is belangrijk, op welke plek hij ook staat. Fijne stoelen zorgen voor gezellige avonden waarbij jij lang kan natafelen met vrienden of familie en iedereen comfortabel zit. Nu je veel thuis werkt en bent is het dus extra belangrijk dat je een goede stoel hebt. Een bureaustoel zoals op kantoor is eigenijk het beste voor jouw houding, maar is niet echt een eyecatcher in huis. Gezelligheid en sfeer is namelijk ook belangrijk nu je veel thuis zit.

Stoelen worden regelmatig gebruikt voor andere doeleinde dan alleen op de zitten. Een stoel kan gebruikt worden als decoratie in een lege hoek of de welbekende kledingstoel. In veel huizen zie ik deze stoel voorbij komen. Een stoel in de slaapkamer of kleedkamer die je eigenlijk leeg wilt houden, maar die je uiteindelijk niet meer ziet door alle kleding die erop ligt ;-).

Kortom, een stoel is veel in gebruik en bepaald een groot deel van de sfeer in je huis. De onderstaande stoelen is een kleine greep uit onze collectie.

Klik hier om naar alle stoelen te gaan!

Bron foto: washplate via HomeDeco Binnenkijken

Zie ook:
-Haal de oosterse sfeer in je huis
- De leukste tuinen uit onze binnenkijkers
- De leukste paasdecoratie

 
 
 
Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...