Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Woonkamer

Haal de oosterse sfeer in je huis

geschreven door Maartje
Haal de oosterse sfeer in je huis

De oosterse woonstijl is een mooie, warme, gezellige en luxe stijl. Het is dan ook niet voor niks de duizend en één nacht stijl. Het is soms net een sprookje waar je in terecht komt waar deze stijl is toegepast. Maar hoe creëer je deze stijl in huis?

Sommige items zie je in veel huizen al voorbij komen. Bijvoorbeeld de vintage vloerkleden, ook wel de oosterse vloerkleden. Berber en kelim vloerkleden hebben ook een oosterse uitstraling. In de vintage en kelim vloerkleden zitten meer kleuren en de berber vloerkleden bestaan met name uit de kleuren wit en zwart.

Arabische lampen zijn niet te missen in deze stijl. Mooie grotere lampen met gaatjes erin zorgen voor een onwijs mooi effect. Koperen windlichten en kandelaars zijn eigenlijk ook niet te missen in deze Aladdin stijl.

Qua kleurgebruik kan je in deze stijl veel kanten op. Je kan het namelijk bij natuurlijke basic tinten houden, veel aardetinten, zwart en wit. Maar je kan ook voor veel kleur gaan. Wel zijn alle kleuren die gebruikt worden in deze stijl warme tinten.

In deze oosterse stijl wordt er veel gebruik gemaakt van kussens. Je ziet ook vaak banken gemaakt van palletkussens. Nu snap ik dat je liever een gewone bank wilt. Deze kan je dan opfleuren met wat mooie oosterse kussens. Een poef erbij in een oosterse tint voor extra zitplek of om je benen op te leggen.

Bron foto: Loom+Kiln

Zie ook:

- 5x valkuilen bij het kopen van een bank
- 6x de leukste werkplekken uit de binnenkijkers
- Zo creëer je een strandgevoel in je eigen huis

 
 
 
Tuin

Denk hierover na bij het kopen van je tuintafel.

geschreven door Gabrielle
Denk hierover na bij het kopen van je tuintafel.

In de warme zomeravonden wanneer er gelachen wordt en het gezellig is, is een dining tafel het kloppende hart van jouw tuin. Het is het perfecte centrum voor familiemaaltijden en vrolijke bijeenkomsten met vrienden. Kies uit een assortiment tuinstoelen die passen bij jouw sti...

meer...