Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Woonkamer

Zo creëer je een strandgevoel in je eigen huis

geschreven door Maartje
Zo creëer je een strandgevoel in je eigen huis

Verlangen jullie ook al zo naar de zomer? Lekker naar het strand, op vakantie en terrasjes pakken. We komen steeds dichterbij de zomer. Tijd om het interieur weer wat te gaan veranderen. Winterspullen eruit en zomerdingen erin. Maar hoe lekker is het als je een strandgevoel in je eigen huis kan creëren? Alsof je in een strandhuisje verblijft! Eigenlijk met met een paar simpele aanpassingen zo voor elkaar te krijgen.

strandBron: Madam Stoltz

Materialen
Het strand is natuur en daarom passen mooie natuurlijke materialen perfect bij een beach vibe. Op het strand zie je met name veel hout. Hout dat is aangespoeld, maar de meeste strandhuisjes zijn ook van hout gemaakt en in veel strandtenten zie je meubels die van hout gemaakt zijn. Andere materialen die het ultieme strandgevoel geven zijn bamboe, riet en linnen. Kies voor een mooie rieten of linnen lamp en maak het geheel af met linnen beddengoed!

Kleuren
Het strand is een plek waar je tot rust komt en waar je vaak geen felle kleuren zult tegenkomen. Door de natuurlijke materialen die gebruikt worden zie je veel zachte en natuurlijke tinten. Laat vooral kleuren als beige, taupe, wit, grijs, zwart en andere warme zachte kleuren.

strandBron: Madam Stoltz

Decoratie
Ook in de accessoires zie je veel natuurlijke materialen en tinten. Rotan manden, spiegels gemaakt van bamboe, het populaire pampasgras en de schelpenkransen. Er zijn nog veel meer accessoires die je kwijt kunt om een strandgevoel te krijgen. Denk aan producten van jouw reizen, die passen helemaal in de deze vakantiesfeer.

Verlichting
De exacte verlichting zoals op het strand is natuurlijk lastig. Wel kan je proberen zoveel mogelijk daglicht naar binnen te laten komen. Dus gooi de gordijnen lekker open. Door spiegels in huis op te hangen komt er door de weerkaatsing ook meer licht in huis. Zorg verder voor sfeerverlichting met warme lampen, dat doet een hoop met de sfeer in huis.

strandBron: Madam Stoltz

Zie ook:
- Met deze tips kan jij je slaapkamer opnieuw stylen
- Zo style je een lege hoek
- 5 eenvoudige manieren om je salontafel te stylen

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...