Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Inspiratie

In deze woonstijl valt rommel minder op

geschreven door Maartje
In deze woonstijl valt rommel minder op

Iedereen maakt er stiekem wel eens een rommeltje van in huis. En bij sommige mensen is het in huis altijd een gezellige rommel. Rommel is niet per definitie iets negatiefs, want dit betekent dat er geleefd wordt in huis. Maar wil jij dat de rommel iets minder opvalt? Dan is er één woonstijl die perfect bij jou past, namelijk eclectisch.

eclectischBron: stylish_wonen via HomeDeco Binnenkijken

Wanneer jij een strakke of rustige woonstijl hebt, zal een beetje rommel al snel opvallen. Hetzelfde geldt bij een industrieel, modern en Scandinavisch interieur. Bij deze stijlen zul je sneller het gevoel hebben dat je moet opruimen, dat items bij elkaar moeten passen en alles netjes moet staan.

Bij een eclectisch interieur is dit een ander verhaal. Maar wat houdt deze stijl nou eigenlijk in? Hier worden verschillende elementen en stijlen met elkaar gecombineerd. Vaak zie je dat modern en vintage bij elkaar komen. Het is dus een verzameling van stijlen.

eclectischBron: wendyhutterd via HomeDeco Binnenkijken

Ideaal als je niet kan kiezen tussen verschillende woonstijlen. Bij deze stijl zijn er geen regels en hoef je niet mee te gaan met de trend. Combinaties die je niet had verwacht kunnen juist heel mooi zijn. Bij deze woonstijl zie je dat er vaak gebruik wordt gemaakt van veel kleuren. Let er wel op dat je niet te veel dominante kleuren gebruikt.

Het is een georganiseerde rommel bij deze stijl en hierdoor valt de echte rommel ook minder op. Bij een modern interieur zal het sneller opvallen als er iets op een plek staat waar het niet hoort. Bijvoorbeeld een stapel boeken die eigenlijk in de kast hoort. Deze zullen bij een eclectisch interieur minder snel opvallen dan bij een modern interieur.

eclectischBron: arco via HomeDeco Binnenkijken

Zie ook:
- Deze woonstijl past het beste bij je volgens jouw sterrenbeeld
- Dit zijn de voordelen van een ovale eettafel
- Shop the look: eclectisch interieur met een tropische touch

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...