Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Slaapkamer

Dit bed past het beste bij jou

geschreven door Iris
Dit bed past het beste bij jou

'Hoe ouder, hoe wijzer', is een bekend gezegde. We doorlopen verschillende levensfases en ontwikkelen onze persoonlijkheid. Slaap is dan ook heel belangrijk om ons elke dag goed en energiek te voelen! We hebben in elke levensfase andere wensen en behoeftes. Zo slapen we als we klein zijn heerlijk in een eenpersoonsbed, als we puber zijn willen we heel graag een tweepersoonsbed en als we 'later groot zijn', kiezen we voor een luxe boxspring.

Daarom geef ik je nu een aantal tips om het perfecte bed te kiezen dat bij jou past én voor een goede nachtrust zorgt!

luxe-slaapkamerBron: zus_interieur via HomeDeco Binnenkijken

Generatie Z

Eind jaren 90 t/m halverwege jaren 2010
Er is een hoop verandert in de afgelopen jaren waardoor generatie Z pragmatisch en ondernemend is geworden. Deze eigenschappen zijn dan ook een goede basis om het juiste te bed te kiezen waar pubers goed in kunnen uitrusten van hun 'drukke leven' ;). Door de gulden middenweg op te zoeken - en omdat veel slaapkamers ook niet heel groot zijn - is de twijfelaar ideaal. Het bed is groot zat én de slaapkamer staat niet meteen vol, bonuspuntje. Kies voor een twijfelaar op pootjes want deze oogt ruimtelijker én je kunt er makkelijk onder schoonmaken. Wat willen ze - en jij - nou nog meer?

slaapkamer-met-kleurBron: huisjeophetplein via HomeDeco Binnenkijken

Generatie Einstein

Vanaf 1985
Als jij ook een Einstein bent uit de jaren 80 of begin jaren 90, dan heb je zéker rust nodig na een drukke werkdag. In de slaapkamer is het dan ook van belang dat je hier kunt uitrusten en heerlijk kunt wegdromen. Inmiddels ben je wat ouder geworden en ken je jouw sterke en zwakke kanten al beter. Zo nu en dan verleg je je grenzen en dit zijn de perfecte elementen om de juiste bedkeuze te maken.

Hoe lekker is het om elke dag happy en uitgerust wakker te worden?! Verwen jezelf daarom met een luxe boxspring, verleg je grens, en style deze met zachte kussens. Kies voor een dekbed waarmee je je in die fijne luxe hotelsfeer kunt wanen. Droom jij al weg?

slaapkamer bed kiezenBron: splitlevelhome via HomeDeco Binnenkijken

Generatie X

Tussen 1960 en 1980
Alle dagen ben je weer die bezige bij: druk met de kinderen, werk, het huishouden... Waar is die tijd voor jezelf gebleven? Slaap is ontzettend belangrijk en het is dus zeker zaak om te zorgen dat jouw nachtrust optimaal is! Kies daarom voor een luxe boxspring in een groot formaat. Een luxe uitstraling biedt rust, nodigt uit en maakt de boxspring de eyecatcher van de slaapkamer.

beschrijving wat er op de foto te zien isBron: project_thuiskomen via HomeDeco Binnenkijken

Babyboomers

Tussen 1946 en 1955
De kids zijn alweer flinke tijd het huis uit en je hebt daardoor weer wat meer tijd voor jezelf, heerlijk! Misschien is de familie wel uitgebreid met kleinkinderen. Een gezonde leefstijl staat centraal en daar hoort natuurlijk ook een goede nachtrust bij. Genieten van het leven is dan ook het motto.

Een fijn bed is jouw partner in crime om elke nacht goed te kunnen slapen. Door te kiezen voor een bed met een hoog hoofdbord kun je goed rechtop lezen, een serie kijken of een puzzeltje maken. Style het af met een fijne leeslamp.

slaapkamer bed kiezenBron: huisnummer19 via HomeDeco Binnenkijken

Zie ook;
- De fijnste duurzame producten voor de slaapkamer
- 5 dingen die vaak vergeten worden bij het inrichten van de slaapkamer
- Slechte nachtrust? Deze 5 planten zorgen ervoor dat je beter slaapt

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...