Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! 👑 Gebruik de code: Willem10
Inspiratie

Dit is de ultieme tip om je huis groter te laten lijken!

geschreven door Mara
Dit is de ultieme tip om je huis groter te laten lijken!

Knusse, compacte huizen zijn heel gezellig, maar een beetje meer ruimte is stiekem toch ook wel heel fijn.. Nu ben je waarschijnlijk niet in de gelegenheid om zomaar een paar vierkante meters erbij te toveren, dus heb ik dé ultieme tip die je huis optisch groter doet lijken. Kijk mee!

Bron hoofdfoto: fijninhuis

spiegels

Optisch ruimer
Dé tip om optisch meer ruimte te creëren is door het gebruik van spiegels. Zet een grote spiegel tegen een muur aan en je tovert er direct een paar meters bij! Het lijkt net alsof er een doorgang in de muur zit met daarachter nog meer ruimte. Daarbij weerkaatsen spiegels ook veel licht, wat ook weer ten goede komt aan het optimaliseren van de ruimte. Win win dus!

spiegels

Spiegels stylen
Met spiegels kun je alle kanten op qua styling. Ga bijvoorbeeld voor één grote, vierkante statement spiegel om de gang groter te laten lijken, of hang diverse ronde spiegels op in je woonkamer voor meer licht en ruimte.

spiegelsFoto: Katie Monkhouse Interiors

Net even anders
Het zal je niet verbazen dat wij op de redactie dol zijn op spiegels in het interieur. In ons assortiment vind je dan ook allerlei toffe, originele spiegels. Van eivormige spiegels tot aan druppelvormige en in de vorm van een zon. Zo creëer je niet alleen meer ruimte, maar ook direct een ware eyecatcher muur!

Zie ook:
- 6 interieurfouten die je huis onbewust goedkoper doen lijken
- 6 badkamerspiegels die net even anders zijn
- 5 originele manieren om je muurdecoratie op te hangen
- Hier moet je op letten bij de aanschaf van een nieuwe keuken

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...