Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Woonkamer

Dit neemt iemand als eerst waar in je huis

geschreven door Maartje
Dit neemt iemand als eerst waar in je huis

Nu heb je als het goed is geen of weinig visite in huis. Voor deze gekke tijd van quarantaine had je waarschijnlijk nog regelmatig vrienden en familie over de vloer en hopelijk kan dit over een paar maanden/weken wel weer. Maar wat nemen mensen als eerst waar als ze bij jouw thuis komen?

Geur

Het eerste wat mensen opvalt of waarnemen in je huis is de geur. Iedereen heeft natuurlijk een eigen persoonlijke geur. Het is daarom ook niet gek dat jouw huis naar jou ruikt. Waarschijnlijk ruik jijzelf ook niet echt een geur in je huis, behalve wanneer je net een eitje hebt gebakken of een geurkaars hebt aanstaan. Van je eigen geur ben je minder bewust, behalve wanneer die niet zo fris meer ruikt.

Je kan wennen aan geuren. Dus wanneer jij een hond hebt zal jij de geur van je hond niet meer ruiken, maar andere mensen wel. Hetzelfde dat andere mensen jouw geur wel zullen ruiken in huis. Het klinkt allemaal niet heel smakelijk, maar dit is het voor andere mensen ook niet altijd. Daarom is het wel zo fijn als het in jouw huis lekker ruikt wanneer er mensen op bezoek komen. Allereerst is het natuurlijk belangrijk om de ruimtes soms eens even door te luchten. Maar wil jij nou echt een lekkere geur, maar dan gebruik van een geurkaars, geurstokjes of een geurdiffuser. Of bak een lekkere appeltaart, daar gaat je huis ook altijd lekker van ruiken.

Een voordeel van geurkaarsen is niet alleen dat het lekker gaat ruiken, maar het staat ook nog eens heel gezellig. De sfeerverlichting van kaarsen geeft een mooie, warme en gezellige verlichting. En geur heeft ook invloed op jouw humeur. Dus waarom geen geurkaarsen in huis halen?

Bron foto: Riverdale

Zie ook:
- Met deze kleine veranderingen maak jij jouw home office een stuk gezelliger
- Geef je huis wat extra sfeer met planten
- Met deze tips kun je thuis je eigen spa creëren

 
 
 
Tuin

Denk hierover na bij het kopen van je tuintafel.

geschreven door Gabrielle
Denk hierover na bij het kopen van je tuintafel.

In de warme zomeravonden wanneer er gelachen wordt en het gezellig is, is een dining tafel het kloppende hart van jouw tuin. Het is het perfecte centrum voor familiemaaltijden en vrolijke bijeenkomsten met vrienden. Kies uit een assortiment tuinstoelen die passen bij jouw sti...

meer...