Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Werkplek

Met deze kleine veranderingen maak jij jouw home office een stuk gezelliger

geschreven door Maartje
Met deze kleine veranderingen maak jij jouw home office een stuk gezelliger

Nu we allemaal veel thuis zitten hebben we allemaal ook wat meer behoefte aan verandering. De muren komen misschien wel een beetje op je af. Heb jij jouw home office al een upgrade gegeven? Of na een een maand tijd wel weer zin in verandering? Met een paar goedkope tips kan jij jouw home office toch weer een beetje veranderen of gezelliger maken.

werkplekBron: marjoleinbouhuijzen via HomeDeco Binnenkijken

1. Geen andere meubels
Waarschijnlijk denk je bij een make-over meteen aan andere meubels. Alleen zijn nieuwe meubels vaak een rib uit je lijf. Een houten bureau kan je makkelijk een nieuw kleurtje geven, net als de boekenkast. Bij een stoel kun je eventueel de stoelpoten schilderen, of mocht je nou echt handig zijn dan kan je de stoel opnieuw stofferen. Wanneer je bureau of stoel nou echt uit elkaar valt, dan heb je een goede reden om nieuwe te kopen, maar het mag natuurlijk altijd.

2. Kleur
Kleur doet een hoop met ruimtes en je humeur. Voeg daarom een gezellige kleur toe om jouw home office op te fleuren. Dit kan je door een wand te schilderen, kleur toe te voegen door accessoires of door het schilderen van je meubels. Op een hoop manieren kan je wat kleur toevoegen, maar door één of meerdere wanden een kleur te geven ziet de ruimte er al snel heel anders uit.

werkplekBron: juudithhome via HomeDeco Binnenkijken

3. It's all about the details
Met accessoires kun je de ruimte er al een stuk anders uit laten zien. Gooi je huidige accessoires eens om of zet er wat nieuwe bij. Vervang je saaie lamp door andere of alleen de lampenkap. Met al iets simpels als de knopjes op de kast vervangen door andere erop te zetten of deze ook de verven, maakt al een wereld van verschil. Hang wat kunst of foto's in leuke lijsten aan de muur, zet een bloemetje en wat planten neer en jouw werkplek zal er gelijk een stuk gezelliger uitzien.

4. Andere indeling
Zit jij maar eindeloos te staren vanaf je bureaustoel naar een muur? Zet je bureau eens anders neer. Bijvoorbeeld dat je naar buiten kan kijken of gewoon los van een muur. Wanneer je kijkt naar Amerikaanse werkplekken, zie je bijna nooit een bureau tegen de muur aanstaan. Wanneer jij je bureau, kast, stoel en overige items op een andere plek zet zal je het gevoel hebben dat je in een compleet andere ruimte binnenloopt.

werkplekBron: huisjeindrenthe via HomeDeco Binnenkijken

Zie ook:

- Deze stoelen zorgen voor sfeer en een goed zitcomfort
- Met deze tips creëer je een fijne thuiswerkplek
- Met deze tips laten donkere muren je ruimte niet krimpen

Tuin

Denk hierover na bij het kopen van je tuintafel.

geschreven door Gabrielle
Denk hierover na bij het kopen van je tuintafel.

In de warme zomeravonden wanneer er gelachen wordt en het gezellig is, is een dining tafel het kloppende hart van jouw tuin. Het is het perfecte centrum voor familiemaaltijden en vrolijke bijeenkomsten met vrienden. Kies uit een assortiment tuinstoelen die passen bij jouw sti...

meer...