Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! 👑 Gebruik de code: Willem10
Badkamer

Met deze tips kun je thuis je eigen spa creëren

geschreven door Julia
Met deze tips kun je thuis je eigen spa creëren

Als je regelmatig een bezoekje aan de spa brengt, zul je nu misschien wel balen dat dat tijdelijk even niet kan. Gelukkig is er een mogelijkheid om de spa-ervaring bij jou thuis te creëren! Door een aantal kleine aanpassingen in de badkamer, kun je thuis je eigen spa creëren. Hoe je dat doet, lees je in dit artikel. Laat het ontspannen maar beginnen!

1. Opruimen

Voordat je met jouw spa-sessie kunt beginnen, is het belangrijk om eerst de badkamer op te ruimen. Rommel kan namelijk afleiden en je uit je ontspanning halen. Maak de badkamer schoon en zorg dat er geen spullen rondslingeren. Ook belangrijk is het om je telefoon weg te leggen of uit te zetten. Zo kun je je hoofd pas echt leegmaken.

badkamerBron: carmen29

2. Accessoires

Nu je badkamer helemaal opgeruimd is, kun je nog overwegen om wat accessoires toe te voegen. Planten kunnen bijvoorbeeld helpen om te ontspannen. In deze blog lees je welke planten geschikt zijn voor de badkamer. Ook verse bloemen geven een prettige sfeer. Iets anders waar je aan kunt denken zijn zachte handdoeken en een fijne badmat. Ook handig is een badrekje (als je in bad gaat) om je drankje, bijvoorbeeld thee of fruitwater, op te zetten.

3. Geuren

Wat ook niet kan ontbreken tijdens je spa-sessie, zijn geuren. De juiste geuren kunnen je nog meer ontspannen maken. Denk aan jasmijn, rozen, lavendel en kamille. Hierbij heb je verschillende mogelijkheden, zoals een geurkaars, diffuser of olie.

badkamerBron: camillestyles

4. Geluid

Om een extra ontspannende sfeer te creëren kun je ervoor kiezen om muziek aan te zetten. Maak bijvoorbeeld een afspeellijst met rustgevende muziek, of kies voor geluiden uit de natuur, zoals de zee. Verbind je telefoon met de speaker en relax!

5. Verzorgingsproducten

Verzorgingsproducten zijn natuurlijk niet te missen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan aan een lekkere scrub, een maskertje of body butter. Heb je producten met mooie verpakkingen? Dan kun je ze net als in de spa mooi neerzetten in bijvoorbeeld een mandje.

badkamerBron: wonenbydjo via HomeDeco Binnenkijken

6. Verlichting

Tot slot is verlichting ook erg belangrijk. Een badkamer met felle lampen gaat niet zorgen voor de ultieme ontspanning. Dimlichten zijn het meest geschikt, maar als je deze niet hebt kun je er ook voor kiezen om de lampen uit te doen en een aantal waxinelichtjes aan te steken.

Zie ook:
-6 tips voor een opgeruimde badkamer
-Zo houd jij een gezonde leefomgeving in huis
-5 makkelijke manieren om je badkamer een make-over te geven

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...