Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Tuin

Dit zijn de 3 tuintrends van 2020

geschreven door Julia
Dit zijn de 3 tuintrends van 2020

Morgen is het officieel lente! Krijg jij al helemaal zin om de tuin weer lekker onder handen te nemen of om gewoon heerlijk buiten te relaxen? Wellicht kun je nog inspiratie opdoen aan de hand van de tuintrends van 2020! Ook dit jaar heeft Tuinbranche Nederland weer drie trends uitgebracht, die ik hieronder zal toelichten.

Inner retreat

Je even terugtrekken en helemaal tot rust komen. Daar draait deze tuintrend om. Hoe je die rust in je tuin aanbrengt? Ga voor rustige tinten, gecombineerd met wit en eenvoudige vormen. Ga voor grootse gebaren in plaats van kleine onderdelen. Denk aan een mooie houten vlonder en een goede loungeset. Zorg dat alle onderdelen mooi op elkaar aansluiten en in balans zijn. En natuurlijk mogen planten niet ontbreken, want groen zorgt voor kalmte. Een hangmat of hangstoel past ook helemaal bij deze tuintrend.

neutrale tuinBron: jooshome via HomeDeco Binnenkijken

neutrale tuinBron: soniad via HomeDeco Binnenkijken

Blended cultures

Deze trend staat haaks op de eerste. We leven allemaal in onze eigen bubbel en het wordt tijd dat we daaruit komen. Dit kun je doorvertalen naar de tuin door spannende combinaties te maken en door te experimenteren. Bij deze trend draait het om het mixen van culturen. Denk aan verschillende stijlen, patronen en kleuren die terugkomen in sierkussens en buitenvloerkleden. En vergeet natuurlijk ook de planten niet. Ben je bang dat het te druk wordt? Ga dan voor een rustige basis.

tuin met stijlenBron: 10interiors via HomeDeco Binnenkijken

tuin met stijlenBron: apartmenttherapy

Street savage

We gaan nog een stapje verder met de trend Street savage. Laat het perfecte plaatje los en ga voor een straat-look. Denk aan industriële meubels, beton, gerecyclede materialen en vooral opvallende en vrolijke kleuren. Met een slinger van lampionnen voeg je heel simpel kleur toe aan je tuin.

kleurrijke tuinBron: mishjac via HomeDeco Binnenkijken

Zie ook:
-De leukste tuinen uit onze binnenkijker
-Inspiratie: een overkapping in de tuin
-Dit zijn de 5 plantentrends van 2020

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...