Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! 👑 Gebruik de code: Willem10
Planten

Dit zijn de top 5 luchtzuiverende planten van het moment

geschreven door Demi
Dit zijn de top 5 luchtzuiverende planten van het moment

Je kan ze nooit genoeg hebben! Kamerplanten zijn een absolute must in je huisje, vooral als ze gezond zijn, want dan staan ze niet alleen mooi maar zijn het ook nog eens luchtzuiverende planten! Er zijn genoeg luchtzuiverende kamerplanten, daarom heb ik nu de 5 meest populaire op een rijtje gezet, kijk met me mee!

dracaena kamerplant luchtzuiverende
Bron: Green Bubble

5. de Dracaena

Wie kent deze stoere jungle plant nou niet? Perfect voor een wat stoerder interieur, waar grotere en grovere planten niet misplaatst zijn. Maar ook goed te combineren in andere woonstijlen, zo lang de plant wel een eyecatcher is in het interieur!

4. de Ficus

Op de nummer vier in deze lijst: de Ficus! Deze plant heeft veel verschillende soorten, dus je kan er veel kanten mee op in je interieur. Daarnaast is de Ficus een makkelijke plant in de verzorging. Je hoeft pas water te geven als de potgrond helemaal droog is, handig!

Areca palm kamerplant luchtzuiverende
Bron: Green Bubble

3. de Areca

Er is niemand die deze plant niet kent, de Areca beter bekend als de palm! Super populair en ook nog eens gezond. Daarnaast is de Areca prachtig in combinatie met meerdere planten. En als je denkt dat er niet nog meer voordelen aan deze plant zitten: de Areca is huisdierproof!

2. de Calathea

De Calathea is in een korte tijd enorm populair geworden. Dat is logisch, want de bladeren hebben een soort zilveren gloed. Naast dat de plant dus gezond is, steelt hij ook nog eens de show in je interieur!

planten kamerplanten luchtzuiverende interieur
Bron: Brina Blum on Unsplash

1. de Scindapsus

De welverdiende nummer 1: de Scindapsus. We kunnen er geen genoeg van krijgen, don't blame us, want de plant heeft enorm veel voordelen. Naast dat de plant de lucht zuivert, kan je plant op verschillende manieren stylen. Simpel in een bloempotje, of als hangplant! Want de Scindapsus 'klimt' ook graag!

Zie ook:

- Met deze tips lijkt je interieur uit een magazine te komen
- 6 tips voor een eco-friendly interieur
- Deze planten moet je naar binnen halen deze herfst

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...