Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Koken & Tafelen

Dry January is voorbij, tijd voor een borrel

geschreven door Maartje
Dry January is voorbij, tijd voor een borrel

Heb jij meegedaan aan Dry January? Het is een ware hype om de eerste maand van het nieuwe jaar even niks te drinken. Het is goed voor je gezondheid, je bent fitter, je valt erdoor af en je bespaart geld. Na zo'n alcoholvrije maand verdien je wel een lekker wijntje of wat Martien Meiland zou zeggen: "wijnen, wijnen, wijnen". Hierbij hoort natuurlijk een lekkere borrelplank of een gezellig diner. Maar hoe maak je nou de ultieme borrelplank of die sfeervolle tafel?

Borrelplank
Zorg voor een mooie houten serveerplank, plastic is vaak niet heel gezellig. Leg hierop lekkere kaasjes, ham, worst en wat olijven. Let er wel op dat je geen producten die veel olie bevatten direct op de plank legt, hierdoor krijg je namelijk vlekken in het hout die je er niet meer goed uit krijgt. Kijk naar de kleuren van je producten en meng deze door elkaar, dit ziet er nog smakelijker uit. Leg speciale kaasmesjes erbij en klaar.

Tafel
Kies voor mooie placemats of een tafelkleed, dit ziet er gezellig uit en beschermt je tafel tegen vlekken. Kies je mooiste bestek, borden en wijnglazen uit. Doe de rode wijn in een decanteerkan. Waarom? Door te decanteren komt er extra lucht bij de wijn. Hierdoor komen aroma's vrij en zal de wijn beter smaken. Naast dat je wijn lekkerder wordt, staat het ook veel gezelliger dan een fles op tafel. En om de tafel helemaal af te maken zet je wat mooie kaarsen erbij.

borrelenBron: Runway chef

borrelenBron: Steph Jolly

BorrelenBron: loft and table

borrelenBron: Apartment34

Zie ook:
- Met deze tips creëren jij een eenheid in je huis
- Deze 4 stylingfouten laten je hal onbewust goedkoper ogen
- Zo maak je het kleinste kamertje in huis stijlvol

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...