Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Woonkamer

Een Aziatische twist aan je Hollandse huis

geschreven door Jodi
Een Aziatische twist aan je Hollandse huis

Modern Asian Home Design. Een luxe en artistieke tak in de interieurbranche. Ook steeds vaker terug te zien in hedendaagse interieurontwerpen. Maar hoe kan je dit gevoel thuis creëren zonder al te veel geld over de balk te smijten of hier 10 uur voor te vliegen? Hier wat tips en tricks.

Donkere hoekjes
Probeer donkere hoekjes te maken die je kunt decoreren met verse planten, Aziatische beeldjes, gedecoreerde potten of glazen vazen en tot slot wat kaarsjes voor een warm accent voor de perfecte Aziatische sfeer.

Asian interieur design Bron: kemiridecor

Beschilderingen
Als je praat over Asian design, praten we niet over minimalistische ruimtes. We zien hier namelijk veel beschilderingen van bloemen, kraanvogels en landschappen. Je ziet dit terug op muren, service, potten, vazen en schilderijen. Je kan dit effect natuurlijk ook creëren door een behang in deze stijl uit te kiezen.

muurbeschildering Bron: inspirationsdeco.blogspot

Planten en bloemen
Orchideeën zijn frisse bloemen die de ruimte direct verfraaien. Ze zijn er in veel kleuren en maten en je kunt ze op verschillende manieren stylen. Denk bijvoorbeeld aan een grote witte orchidee in een sierlijke pot op de eettafel. En je zou het niet denken, maar soms kunnen wat gedroogde takken ook een groot verschil maken in je interieur. Je kunt deze in een mooie vaas zetten tegen een grote spiegel, dit straalt ruimte en luxe uit.

plant bloem decoratie Bron: bocadolobo

Kamerschermen
Een echte eyecatcher in je kamer. Je kunt ervoor kiezen om je muren rustig te houden en een wat drukker kamerscherm neer te zetten maar een mooi scherm van bamboe doet het ook altijd goed. Zo’n kamerscherm kun je op verschillende manieren gebruiken. Het is een mooi hoofdeind voor je bed, je kan je erachter omkleden, je kunt een grote ruimte ermee breken en het staat ook nog mooi als decoratie tegen een lege muur.

asian kamerscherm Bron: goodnewsarchitecture

Accessoires
Met de accessoires kun je lekker speels zijn. Vazen in verschillende kleuren, vormen en maten. Lampen in ronde vormen, spiegels en schilderijen met gouden lijsten.

accessoires Bron:

Meubels
Ook met de meubels kun je alle kanten op. Je kan kiezen voor een velvet bank in bijvoorbeeld mosterd of paars. Of je kunt voor het traditionele bankje gaan (valt wel onder het mom ‘fashion above comfort’). Het merk Orientique heeft diverse Aziatische meubels in verschillende prijsklassen.

asian design mebels Bron: oka

Zie ook:

- Zo voeg je twee interieurstijlen samen
- Win een keukencheque t.w.v. €1500!
- Dit zijn 5 voordelen van online planten bestellen!

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...