Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! 👑 Gebruik de code: Willem10
Accessoires

Dit zijn 5 voordelen van online planten bestellen!

geschreven door Demi
Dit zijn 5 voordelen van online planten bestellen!

Planten zijn van die items die je shopt als je ertegenaan loopt, maar eigenlijk nooit online besteld. Waarom eigenlijk? Tegenwoordig kunnen we alles online bestellen en het is zoveel makkelijker! Daarom leg ik je in deze blog uit welke voordelen er zitten aan het online bestellen van planten, hierna zal je nooit meer anders willen!

kamerplanten online bestellen

1. Je hoeft je huis niet uit

Niets is fijner dan om lekker thuis te zijn en het pakketje te ontvangen zonder er enige moeite voor te doen. Nu denk je vast: beschadigd die plant dan niet tijdens de bezorging? Planten zijn inderdaad kwetsbare producten, maar planten worden juist met uiterste voorzichtigheid ingepakt en verzonden. Er wordt gebruik gemaakt van speciaal ontwikkelde verpakkingen waardoor de plant niet kan bewegen en het dus veilig bij jou thuis bezorgd wordt.

kamerplanten online bestellen

2. Het bespaart je een hoop tijd en energie

Je kent het wel, je hebt iets in je hoofd maar je kan het in geen winkel vinden. Na stad en land afgezocht te hebben, geef je het op en kom je erachter dat het heel makkelijk online te bestellen is. Bespaar al die moeite en kijk voortaan eerst of een item online beschikbaar is.

kamerplanten online bestellen

3. Altijd de plant die jij wil

Online is het aanbod nou eenmaal veel groter dan in de winkel. Alleen hier bij HomeDeco hebben we al meer dan 850 kamerplanten. Dus voordat je op zoek gaat in het tuincentrum: het assortiment is online veel groter!

kamerplanten online bestellen

4. Een webshop is 24/7 open

Als je zondag aan het luieren bent of als je terug bent van een lange dag werk, een webshop laat je nooit in de steek! Zo kan je lekker inspiratie doen de hele avond en meteen in huis halen wat je wil hebben!

kamerplanten online bestellen
Bron foto's: Binnenkijken bij Green Bubble

5. Meer informatie

Het internet heeft daarnaast ook nog eens streepje voor, als het gaat om de hoeveelheid informatie die er per product beschikbaar is. Zo weet je precies welke verzorging de plant nodig heeft. Wil je meer uitgebreide informatie over een bepaalde plant? Dan zijn deze blogs hieronder misschien iets voor jou!

Shop hier alle kamerplanten.

Zie ook:
- Zo verzorg je een rubberplant
- Zo verzorg je een Aloë Vera plant!
- Zo verzorg je een orchidee
- Zo moet jij je ananasplant verzorgen

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...