Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Binnenkijken

Een kijkje in het huis van Elton John

geschreven door Jodi
Een kijkje in het huis van Elton John

Vandaag gaan we even binnenkijken in het huis van onze Rocketman. Zal deze net zo extravagant zijn ingericht als hij zelf? Is that even a question?...

huis van elton john Bron: architecturaldigest.com

Huis of museum?

Gezien de muzikant Sir Elton John en filmproducent David Furnish (zijn echtgenoot) al bekend staan als verzamelaars van hedendaagse kunst, kunnen we dit absoluut terug verachten in hun huis in Los Angeles. Het huis is voor ons een museum, maar zij hadden een ander doel: een comfortabele West Coast-basis creëren voor zichzelf en hun groeiende gezin (twee zoontjes).

elton john david en zoons Bron: hellomagazine.com

60s L.A.

Wat Elton John en David voor ogen hadden toen ze op zoek gingen naar een nieuw huis, was een huis met een grootte die te overzien is uit de jaren zestig. In deze periode werden er huizen gebouwd met een grote binnen en buiten leefruimte. Ze wilden een plek waar hun kinderen zich vrij konden bewegen en toegang hadden tot een voor- en achtertuin. Dat waren dingen die in hun vorige L.A.-woning (een slanke juwelendoos op de 20e verdieping van een woontoren) niet bood. Het zoeken duurde gelukkig niet lang. Op de eerste dag van de jacht, vond David dit huis van bijna 5000 vierkante meter in Trousdale Estates, een wijk beroemd om zijn midcentury architectuur. Ze waren beide opslag verliefd.

interieur elton john Bron: architecturaldigest.com

Kleurrijk en positief

Door de open woon- en eetgedeeltes hebben ze de vrijheid die ze willen, maar ook het intieme familiegevoel die ontbrak bij hun oude huis! Voor Elton John en zijn man draait alles om de kunst. Ze richten zich vooral op dingen die kleurrijk en positief zijn. Zo vieren zij het leven.

interieur elton john Bron: architecturaldigest.com

Meer is meer.

De kunst die in het huis kwam te hangen was een routekaart voor alle materialen, kleurenpalet en zelfs plaatsing van meubels. Zo leuk om te horen, aangezien we meestal onze kunst en accessoires aanpassen op de kleuren en meubels die we hebben staan. Het samenstellen van het interieur was ook lastiger gezien Elton John erg van het 'meer is meer' is en David wat minder.

interieur elton john en david Bron: architecturaldigest.com

interieur elton john en david Bron: architecturaldigest.com

interieur elton john en david Bron: architecturaldigest.com

Zie ook:
- Met deze tips bepaal jij het kleurenpalet in huis
- 5 redenen waarom je nu je muren blauw wilt schilderen
- Zo moet jij je muur verven volgens de experts

Tuin

Denk hierover na bij het kopen van je tuintafel.

geschreven door Gabrielle
Denk hierover na bij het kopen van je tuintafel.

In de warme zomeravonden wanneer er gelachen wordt en het gezellig is, is een dining tafel het kloppende hart van jouw tuin. Het is het perfecte centrum voor familiemaaltijden en vrolijke bijeenkomsten met vrienden. Kies uit een assortiment tuinstoelen die passen bij jouw sti...

meer...