Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Slaapkamer

Fris de lente in met een witte slaapkamer

geschreven door Julia
Fris de lente in met een witte slaapkamer

Over een paar dagen is het zover: dan breekt de lente aan! Met de lente in aantocht mogen alle interieurs weer wat opgefrist worden, en welke kleur is hier nou beter voor dan wit? Zie jij een frisse witte slaapkamer wel zitten? Hieronder geef ik je inspiratie!

witte slaapkamerBron: wonenbydjo via HomeDeco Binnenkijken

Ton sur ton

Een witte slaapkamer met spierwitte meubels kan wat aan de kille kant zijn. Voor de basis kan je best spierwit gebruiken, maar ga bij het kiezen van de accessoires liever voor tinten die net van het witte af zijn. Wees niet bang dat de tinten gaan vloeken, want zoals je hieronder ziet, kun je spierwit makkelijk combineren met crèmetinten en lichtgrijs.

witte slaapkamerBron: interieur_by_liese via HomeDeco Binnenkijken

Houten accenten

Heb je een witte basis in je slaapkamer met witte accessoires, maar wil je dit een beetje doorbreken? Een goede oplossing kan zijn om hout toe te voegen. Ga bijvoorbeeld voor een houten bed of houten nachtkastjes. Wil je de frisse look behouden? Ga dan voor een lichte houtsoort zoals bij de slaapkamer hieronder.

witte slaapkamerBron: huberdine via HomeDeco Binnenkijken

witte slaapkamerBron: binnen_bij_buitenhuis via HomeDeco Binnenkijken

Prints

Met een witte basis kun je allerlei kanten op qua prints. Deze komen extra goed uit door de witte achtergrond. Ga voor witte accessoires met een grijze of zwarte print als je het wit niet teveel wilt doorbreken. Prints zijn meteen ook een manier om een bepaalde stijl te laten zien. Bij de slaapkamer hieronder zijn sierkussens met verschillende prints gecombineerd.

witte slaapkamerBron: soohome via HomeDeco Binnenkijken

Planten

In een wit interieur springen planten met een frisse groene kleur eruit. Veel plantensoorten zorgen ervoor dat de lucht gezuiverd wordt, zoals bijvoorbeeld de Aloë Vera plant, de Goudpalm of de Monstera. Een goede reden om een plant in je slaapkamer neer te zetten! Of ga voor lavendel, zodat je sneller in slaap kan komen.

witte slaapkamerBron: siefshome via HomeDeco Binnenkijken

Zie ook:
-5 manieren om een kledingrek in de slaapkamer te stylen
-Met deze 4 tips creëer je het luxe hotelgevoel in je eigen slaapkamer
-Zo maak je een wit interieur sfeervol

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...