Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Koken & Tafelen

Gaaf: retro items in je keuken

geschreven door Julia
Gaaf: retro items in je keuken

Kan je keuken wel een opfrisbeurt gebruiken en ga je binnenkort nieuwe items aanschaffen? Voordat je naar een standaard broodrooster grijpt of een gewone koelkast uitzoekt, moet je echt even kijken naar de onderstaande keukens met gave retro items. Je hoeft heus niet je hele keuken te decoreren met retro items, het is juist leuk om één item toe te voegen dat opvalt. Ga bijvoorbeeld voor een retro koelkast of magnetron. Benieuwd naar hoe je dit combineert? Hieronder heb ik een aantal voorbeelden verzameld. Laat je verrassen over hoe leuk dit kan zijn!

retro broodrooster Bron: stageonerenovations

Je zou het misschien niet verwachten maar retro items zijn goed te combineren met andere interieurstijlen. Zeker wanneer je één item toevoegt, zal dit niet misstaan. De moderne keuken hieronder heeft vooral strakke lijnen en de retro koelkast met zijn ronde vormen staat daar prachtig bij door het contrast. De keuken hieronder bewijst ook dat je, ondanks dat je een item met zo'n sterke stijl toevoegt, de keuken toch neutraal kunt houden. Ga voor een combinatie van zwart en wit/crème (en eventueel hout) of voor alleen wit/crème.

keuken met retro koelkast Bron: entrancemakleri

retro espresso apparaat Bron: uw-keuken

Als je van kleur houdt en niet bang bent om opvallende items aan je keuken toe te voegen, moet je zeker gaan voor een retro item met een kleurtje. Mits de kleur natuurlijk bij de rest van je keuken past, want het kan ook iets teveel van het goede worden. Veel retro keukenitems hebben pastelkleuren. Ze zullen de show stelen in jouw keuken! Hieronder is een roze koelkast gecombineerd met donkergrijs. Hierdoor knalt de kleur van de koelkast eruit.

keuken met retro koelkast roze Bron: shokodesign

keuken met retro magnetron Bron: apartmenttheory

Zie ook:
-Inspiratie: interieurs met retro accenten
-Decoreer je keuken met deze 4 budgettips
-Zo creëer je een stoere toon in een witte keuken

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...