Inloggen of registreer
 
 
  • Inloggen of registreer
  • Inspiratie voor en door interieurliefhebbers
  • Shoppen bij 100+ winkels en merken op één plek
  • Dagelijks nieuwe tips & trends
Geel in de slaapkamer, zo stijlvol kan dit zijn

geschreven door laura_

Geel in de slaapkamer, zo stijlvol kan dit zijn

Het leuke aan een gekleurd dekbedovertrek is dat het altijd weer een hele andere look geeft in je slaapkamer. Vooral wanneer de rest van je slaapkamer neutraal is, kun je hiermee gemakkelijk een nieuwe look creëren. Je kunt geel in de slaapkamer toepassen op verschillende manieren, maar wanneer past een geel dekbed in je slaapkamer? Ik leg het je hieronder uit!

geel in de slaapkamer Bron: Onbekend

Wit

Een witte muur is prettig als je vaak verandert van kleur in je textiel omdat je dan geen rekening hoeft te houden met de kleur van de muur en je alle kanten op kan met de kleur van je beddengoed. Geel past gelukkig erg goed bij een witte muur.

geel in de slaapkamer Bron: Delightfull

Goud en zachtroze

Geel gaat erg goed samen met goud en zachtroze. Denk aan een gouden nachtlampje en zachtroze kussentjes ter decoratie. Als je het wat stoerder wilt maken, kun je er eventueel zwarte accenten aan toevoegen of je kunt kiezen voor wat ruigere materialen.

geel in de slaapkamer Bron: Pippa Drummond

Hout

Ook hout en geel zijn een goede combinatie. Een bed van hout, een houten nachtkastje of een houten plafond, het kan allemaal. Let wel op dat de houttint goed staat bij de gele tint. De meest veilige optie is een lichte, neutrale houtsoort.

geel in de slaapkamer Bron: onbekend

Zie ook:
-6x koper in je slaapkamer
-Prachtig marmer in de slaapkamer
-4 manieren om tropisch behang toe te passen in de slaapkamer